• LUNI, 10 IULIE 2017

  Mamă și fiu, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Ea l-a dat spre adopție de bebeluș, apoi s-au regăsit și au devenit iubiți

   dailymail.co.uk

   Povestea lor a întors lumea cu susul în jos. O mamă și un fiu se iubesc și nu îi sperie nici gândul că pot merge la pușcărie pentru relația lor incestuoasă. 

  Monica Mareș (36 de ani) a devenit mamă prima oară la 16 ani. Însă, copilul născut atunci l-a dat spre adopție și nu a mai știut nimic de el. Cei doi s-au reunit după 18 ani și, acum, îi așteaptă un proces la finalul căruia pot ajunge amândoi după gratii. Asta pentru că au trecut dincolo de barierele rolurilor de mamă și fiu și au devenit... iubiți.

  Conform publicației dailymail.co.uk, Monica este cea care și-a descoperit fiul, după 18 ani, pe Facebook. Cei doi s-au văzut prima oară anul trecut, de Crăciun, când mama biologică a mers la familia adoptivă și și-a luat fiul pe care îl născuse și îl dăduse spre adopție în urmă cu 18 ani. Între timp, mama lui Peterson a mai adus pe lume alți 8 copii. 

  ”L-am cunoscut pe Facebook. Apoi, m-a sunat și mi-a spus că vin să îl iau de la tatăl lui adoptiv, din Texas. Am avut fluturi în stomac când am auzit rugămintea lui. Când am ajuns la el, m-a îmbrățișat puternic, a început să plângă”, a povestit mama lui Peterson. 

  Ea a mai adăugat că, după ce și-a adus fiul acasă, a început să nutrească față de el tot felul de sentimente ”ciudate”. Apoi, și-a luat inima în dinți și i-a spus: ”Știi, nu vreau să te sperii, eu sunt mama ta, tu ești fiul meu dar... eu simt că m-am îndrăgostit de tine”. Femeia se temea ca  nu cumva fiul ei să se sperie de această mărturisire. Însă a avut o mare surpriză când el i-a spus că nutrește aceleași sentimente pentru ea. Odată mărturisite adevăratele sentimente, cei doi au trecut de barirerel relației mamă-fiu și au devenit...iubiți.

  Acum, ei sunt judecați de tribunal pentru incest. Însă, pușcăria nu îi sperie. Cei doi susțin că, după ispășirea pedepsei, vor pleca într-o altă țară, unde relația lor să nu fie pedepsită. Ba chiar mama lui Peterson a declarat că, pentru dragostea ce i-o poartă acestuia, e dispusă să meargă cu el până la capătul lumii și să renunțe la dreptul ei legal de a-i vedea pe ceilalți copii ai ei.

  ”Nimic nu poate interveni înntre noi. Nimic nu ne poate despărți: nici pușcăria, nici legea, nimeni! Trebuie să fiu cu el!”.

  COMENTARII

  Vremea de Paști 2018. Anunțul ANM este ÎNFRICOȘĂTOR. Meteorologii avertizează: „România se va afla...”

  acum 177 zile

  După surprizele meteorologice de la sfârșitul lunii februarie, românii se așteaptă la ce e mai rău în viitor. Cum anul acesta sărbătorile pascale vor fi la începutul lunii aprilie, șansele ca vremea să fie una frumoasă sunt destul de mici.

  Dascălii din România vor beneficia de cursuri de învățare continuă

  acum 197 zile

  În sprijinul acestei responsabilități, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, împreună cu Fischer International, își propun să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continuă prin intermediul campaniei "Liga Profesorilor Excepționali".

  Atenție! Săptămâna viitoare sunt două mari sărbători cu curce roșie în calendar. Iată ce sfinți sărbătorim

  acum 237 zile

  Ce sfinți sărbătorim în aceste două zile? Iată ce scrie în calendarul ortodox 2018:

  Joi este sărbătoare cu cruce în calendar. Iată ce sfânt sărbătorim pe 25 ianuarie

  acum 238 zile

  Pe 25 ianuarie 2018, in calendarul ortodox, este sarbatoare cu cruce neagra.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »