• JOI, 09 NOIEMBRIE 2017

  Carmen Tănase: ”Doar așa pot să îmi ostoiesc dorul de un bebeluș”

  Carmen Tănase, cea care este Buni Smaranda în ”O grămadă de caramele”, a mărturisit că roul din serialul marca Happy Channel a pus-o pentru prima oară în pielea unei bunici. Cum i se pare personajul ei? 

  Îmi place mult de tot că buni are umor, este o persoană puternică și îi echilibrează pe toți. Seamănă un pic cu mine”,a declarat îndrăgita actriță în interviul acordat emisiunii ”Happy Night”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30.

  De altfel, Carmen Tănase mărturisește că ar dori să împrumute din felul de al fi al personajului ei și în viața de zi cu zi: ”Sper că așa o să fiu și eu când o să fiu bunică”.

  Și, dacă tot a venit vorba de bunică, actrița a mai declarat că și-ar dori să intre și ea în rândul bunicilor, la un moment dat. Motivul?

  ”Ca oricare altă mamă care are copil mare acum, îmi e dor de el când era mic. Doar ca bunică pot să îmi ostoiesc dorul de un bebeluș”.

  Urmăriți interviul integral în clipul de mai jos.

   

  COMENTARII

  Ați auzit despre ființele care mănâncă șosete? Vlad Gherman vă face cunoștință cu aceste... personaje

  acum 6 ore

  Vlad a vorbit la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, 15.30 și luni-joi, de la miezul nopții) despre... ”mâncătorii de șosete”.

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? Iată una dintre premierele lunii mai

  acum 6 ore

  Ce filme puteți vedea în cinematografe? La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu vă prezintă una dintre premierele lunii mai de pe marele ecran. Este vorba despre comedia ”I feel pretty” (tradus ”Hai că sunt de belea!”).

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 1 zile

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 1 zile

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »