• JOI, 07 IUNIE 2018

  La ”PoveștiCOOL”, Liviu Vârciu și Vlad Gherman au făcut schimb de roluri

  Liviu Vârciu este invitatul lui Vlad Gherman la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare: luni-vineri, de la ora 15.30 și după miezul nopții de luni până joi).

  În discuția sa cu Vlad, Liviu a făcut o mărturisire măgulitoare:

  ”Să știi că ăsta este primul interviu serios pe care l-am dat. Să știi că ai exclusivitate de 38 de ani!”, a spus Liviu.

  Cei doi au vorbit și despre ”Fructul Oprit”. În serialul difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00, Liviu îl interpretează pe Costică, iar Vlad, pe Ioan. Însă, pentru o bună bucată de timp, la ”PoveștiCOOL”, cei doi au făcut schimb de roluri: Liviu a fost cel care a pus întrebările, iar Vlad Gherman a răspuns. 

  Cum s-a descurcat Liviu în rolul de reporter și ce întrebări i-a pus el lui Vlad despre serialul ”Fructul oprit”, despre Criss, dar și despre muzică, aflați din interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 15 ore

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

  acum 15 ore

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

  Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

  acum 1 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

  Mihai Călin, actorul din ”Fructul Oprit”, mărturisește la Happy Channel: ”Parcă bărbații au mai multe drepturi decât femeile”

  acum 2 zile

  Invitat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, actorul Mihai Călin a vorbit despre ce a însemnat pentru el rolul psihologului Mircea, din serialul ”Fructul Oprit”.

  Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

  acum 2 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »