• LUNI, 04 DECEMBRIE 2017

  TREBUIE să știi asta, ca să scapi cu viață! Cum se pune corect centura de siguranță, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată?

  Ce înseamnă să ai un impact cu mașina? Care sunt urmările unui impact? Ce trebuie să faci pentru a preîntâmpina un impact? Toate astea Rapha le-a aflat de la Mihai Marin, trainer pentru conducerea defensivă la Academia Titi Aur. Răspunsurile le aflați în cadrul emisiunii ”Happy Night”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30. Aveți și o demonstrație pe măsură.

  Încercăm să facem publicul să conștientizeze rolul sistemelor de siguranță ale mașinii. În ziua de azi, mașinile au sisteme de siguranță ultrasofisticate, pe care trebuie să le folosim așa cum sunt ele date de producător. De exemplu, centura de siguranță e un lucru banal, care, la noi, este ignorat sau folosit... opțional”, a explicat specialistul la emisiunea Happy Night.

  Cauzele principale care duc la accidente sunt: nerespectarea vitezei, a distanței regulamentare. Dacă ele ar fi respectate, s-ar evita în jur de 95% din accidentele rutiere. Intervin și alți factori, firește: poleiul, gheața, suprafețele umede. 

  Cum se pune corect centura de siguranță, cum eviți să te lovești de airbag, care este distanța corectă între noi și volan, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată și multe alte sfaturi utile, în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Sâmbătă - 17 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad te invită în culisele spectacolului "Cursă de șoareci"

  acum 2 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor "Povești COOL", sâmbătă - 21 martie, de la ora 12.30, la Happy Channel. Printre materialele pe care le-au pregătit pentru prima zi din weekend se regăsește și celebra piesă de teatru "Cursă de...

  ”Incendii”, spectacolul ce dă o șansă tinerilor actori

  acum 3 zile

  Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a văzut spectacolul și a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

  Răzvan Enciu, la Happy Channel: ”Regie se cheamă serviciul artistic pe care îl prestez”

  acum 4 zile

  Este actor, cântă și, mai nou, semnează și regia unui spectacol. El este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”.

  ”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

  acum 4 zile

  Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

  Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook

  acum 4 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor marchează un debut: este prima întâlnire la o emisiune tv cu tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”. ” L-am descoperit la un film care mi-a...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »