• MIERCURI, 13 IUNIE 2018

  Victor Rebengiuc vorbește despre copilăria sa: ”Am fost crescuți de bunicii materni”

  Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

  Am fost crescuți de bunicii materni. Tata mare muncea de dimineață până seara. Mama mare ne creștea pe noi (n.r. și pe fratele actorului). Eram doi. Maică-mea avea și ea serviciu, era tânără, avea 22-23 de ani, părăsită de soț, avea doi copii, nu avea timp să meargă la teatru. Avea colegi de serviciu care făceau Conservatorul”.

  Actorul a povestit că, ulterior, unii dintre colegii de serviciu ai mamei sale au ajuns actori și chiar a jucat alături de ei: ”Mă întrebau: «Tu ești gâgâlicea aia?». Ei veneau seara, după spectacol, acasă la noi și ne vedeau. 

  După o experiență de dublaj de desene animate, Victor Rebengiuc a mărturisit că nu își mai dorește să repete acest lucru. Motivul:

  A fost singurul dublaj pe care lam făcut. Nu mai vreau să fac asta. Mi-e greu, mi-e foarte greu să fac asta. Ei mă pun să fac ca ăla, ca pesonajul. Lasă-mă să găsesc eu ceva! Nu m-a mai interesat genul ăsta de muncă să fac dublaj la filmele de desene animate. A fost o experiență care nu mi-a plăcut deloc”, a mărturisit Victor Rebengiuc la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  COMENTARII

  Două filme pe care nu trebuie să le ratați luna aceasta. Despre ele, la ”PoveștiCOOL”

  acum 16 ore

  ”Ce filme mai rulează în perioada asta?”, poate se întreabă mulți dintre voi. Ei bine, pentru cei care iubesc filmul, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au două recomandări, pelicule despre care cei doi vorbesc la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de...

  Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

  acum 16 ore

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

  Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

  acum 1 zile

  La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

  Mihai Călin, actorul din ”Fructul Oprit”, mărturisește la Happy Channel: ”Parcă bărbații au mai multe drepturi decât femeile”

  acum 2 zile

  Invitat la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, actorul Mihai Călin a vorbit despre ce a însemnat pentru el rolul psihologului Mircea, din serialul ”Fructul Oprit”.

  Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

  acum 2 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »