• MIERCURI, 13 IUNIE 2018

  Victor Rebengiuc vorbește despre copilăria sa: ”Am fost crescuți de bunicii materni”

  Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

  Am fost crescuți de bunicii materni. Tata mare muncea de dimineață până seara. Mama mare ne creștea pe noi (n.r. și pe fratele actorului). Eram doi. Maică-mea avea și ea serviciu, era tânără, avea 22-23 de ani, părăsită de soț, avea doi copii, nu avea timp să meargă la teatru. Avea colegi de serviciu care făceau Conservatorul”.

  Actorul a povestit că, ulterior, unii dintre colegii de serviciu ai mamei sale au ajuns actori și chiar a jucat alături de ei: ”Mă întrebau: «Tu ești gâgâlicea aia?». Ei veneau seara, după spectacol, acasă la noi și ne vedeau. 

  După o experiență de dublaj de desene animate, Victor Rebengiuc a mărturisit că nu își mai dorește să repete acest lucru. Motivul:

  A fost singurul dublaj pe care lam făcut. Nu mai vreau să fac asta. Mi-e greu, mi-e foarte greu să fac asta. Ei mă pun să fac ca ăla, ca pesonajul. Lasă-mă să găsesc eu ceva! Nu m-a mai interesat genul ăsta de muncă să fac dublaj la filmele de desene animate. A fost o experiență care nu mi-a plăcut deloc”, a mărturisit Victor Rebengiuc la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 11 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 11 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 12 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 12 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 12 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »