10 moduri de a afla daca iubitul tine la tine

Publicat pe 09.05.2013 la 10:31 Actualizat pe 09.05.2013 la 10:39

In general barbatii nu au tendinta de a fi vocali in legatura cu sentimentele lor atunci cand vine vorba de dragoste. Ei isi arata dragostea si afectiunea intr-un mod subtil.

Iata 10 moduri prin care poti verifica daca iubitul tine la tine:

Este acolo pentru tine

Ori de cate ori ai nevoie de el, daca iubitul tau este acolo pentru tine, inseamna ca tine intr-adevar la tine. Te asculta ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti. Te sfatuieste de fiecare data cand ii ceri parerea. Daca iti spune ca te pot baza pe el ori de cate ori ai nevoie, ai gasit barbatul potrivit.

Danseaza cu tine

Nimic nu este mai romantic decat sa dansezi cu cel pe care il iubesti. Chiar daca nu stie sa danseze, face acest efort sa danseze doar pentru ca tu sa te simti speciala. Este timpul deci sa stii ca tine la tine.

Te surprinde cu daruri

Femeilor le place sa primeasca daruri din partea barbatilor. Din cand in cand, daca iti cumpara ceva ce iti doresti, inseamna ca este sensibil la nevoile tale. Daca iti daruieste diverse lucruri fara un motiv anume, inseamna ca nu ii esti indiferenta.

Te leaga la ochi si te duce intr-un loc romantic

Noua, fetelor, ne place ideea de a fi „rapite” de iubitii nostri. Aceasta este o scuza de a fugi de lume fara a avea un motiv. Daca te leaga la ochi deci si te duce intr-un loc special pregatit pentru tine, stie cu adevarat ce vrea.

Gateste pentru tine

Gateste pentru tine? Face o atmosfera romantica, pune muzica si miscoreaza lumina, apoi iti serveste felurile tale preferate si, in plus, are si desert? Daca ai raspuns macar cu un singur da, iubitul tau are o inima cum rar intalnesti.

Te sustine in fata celorlalti

Cand cineva te pune la pamant, iubitul tau e acolo pentru tine. Daca asta s-a intamplat macar o data, inseamna ca ii pasa cu adevarat.

Canta pentru tine

Nu are ureche muzicala, insa din cand in cand iti canta cantecul preferat si se uita in ochii tai in timp ce face asta, iti arata indirect cat de mult ii pasa de tine.

Te respecta

Daca niciodata nu tipa la tine, insemna ca ii pasa cu adevarat. Daca aveti o neintelegere, nu o face publica. Vorbeste cu respect despre tine in fata prietenilor lui. Toate acestea sunt indicii ca ii pasa de tine.

Te tine de mana in locuri publice

Acesta este un mod de a-ti arata ca esti o parte din viata lui, ca te iubeste si ii place sa te aiba in preajma. Este in acelasi timp un semn ca nu ii este teama sau rusine ca te iubeste.

Se poarta bine cu prietenii tai

Fetele vor cu siguranta ca prietenii lor sa le admire iuibitii. Daca iubitul tau zambeste cand se intalneste cu prietenii tai, daca intreaba de ei, stie cum sa-i impresioneze. Chiar daca nu se poate conecta cu toata lumea, chiar daca nu se jeneaza sa-si arate sentimentele in public, inseamna ca ii pasa de tine.

În articolul

10 moduri de a afla daca iubitul tine la tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x