10 ponturi - Sexul pentru prima dată

Publicat pe 07.06.2014 la 19:49 Actualizat pe 07.06.2014 la 15:57

Când oamenii vorbesc despre “prima dată”, se referă la prima dată când ai avut un act sexual complet. Și asta este ceea ce se numește să îți pierzi virginitatea.

Când oamenii vorbesc despre “prima dată”, se referă la prima dată când ai avut un act sexual complet.
Și asta este ceea ce se numește să îți pierzi virginitatea.

Dar prima dată poate însemna primul sărut, prima dată în care te-ai masturbat sau ai masturbat pe cineva. Sau prima dată cu iubitul sau iubita ta.

Indiferent de ceea ce înseamnă pentru tine prima dată, este ceva ce nu vei uita pentru mult timp. De aceea este foarte important să se asiguri că va fi o experiență plăcută.

Începe doar atunci când ești pregătit/ ă
Există o singură persoană care poate decide dacă ești gata să faci sex pentru prima oară: TU!
Ascultă-ți sentimentele și nu lăsa pe altcineva să ia inițiativa în locul tău.

Fă-o cu cineva în care ai încredere
Indiferent de ceea ce faci în materie de sex, fă-o cu alături de cineva cu care te simți relaxată. Vei crește șansele ca experiența să fie plăcută de ambele părți.

Alege un loc plăcut
Fă sex într-un loc plăcut, un loc în care să te simți confortabil și în care să nu vă deranjeze nimeni.

Construiește încet și sigur
Nu trebuie să faci totul din prima și gata. Crește excitarea pas cu pas. Când o femeie se excită, vaginul ei se umezește. Acest lucrueste important deoarece altfel o va durea.
Pentru trei sferturi din tineri călătoria sexuală începe astfel: primul sărut, prima mângâiere pe sub haine, masturbarea reciprocă, sex pe dezbrăcate și abia apoi actul sexual complet.

Ascultă-ți sentimentele
Odată ce ai început, îți poți da seama pe parcurs că nu mai vrei să o faci. Nu ignora acest sentiment. Te poți opti în orice moment, indiferent de ceea ce spune cealaltă persoană. Fă lucrurile în felul tău. Fii clar/ ă. Dacă spui nu, dar în același timp îl săruți și îl/ o mângâi, partenerul nu va realiza ceea ce vrei cu adevărat.

Acordă-i atenție celuilalt
Nu faci sex doar pentru tine. Faceți sex împreună. Deci cealaltă persoană se bucură? Întreabă. Este nervos/ nervoasă? Încearcă să te reasiguri că și celuilalt îi place. Celălalt se simte nesigur pentru că îl vezi dezbrăcat? Fă-i complimente. Îți spune că nu vrea să meargă mai departe? Respectă-i dorința.

Vorbiți unul cu celălalt
Prima dată chiar nu vei știi ce să faci. Acordă atenție felului în care partenerul tău răspunde. Geme? Îți ghidează mâna într-un loc anume? Sunt semne că mergi într-o direcție bună.
Însă uneori semnalele nu sunt atât de clare. Deci vorbiți unul cu celălat despre ceea ce ați vrea sau nu să se întâmple. Și discuția în sine poate fi excitantă.

Folosiți prezervativul
Folosiți întotdeauna un prezervativ. În felul acesta nu numai că nu veți avea parte de o sarcină nedorită, dar vă veți proteja și de bolile cu transmitere sexuală.
Pilula de a doua zi doar oprește sarcina.
Chiar și în cazul în care fiecare dintre cei doi o face pentru prima oară, unul dintre parteneri poate avea o boală cu transmitere sexuală de la o intervenței chirurgicală, de la o injecție făcută cu un ac folosit ori de la stomatolog.

Nu te preface că ai avut orgasm
Nu există o regulă care spune că trebuie să ai orgasm. Oricum, să faci dragoste fără a avea orgasm are farmecul său.

E în regulă dacă râzi
Poate că, dacă pentru amândoi este prima dată, veți fi puțin nervoși. Veți dori ca totul să iasă perfect și să fie uimitor. Deci puteți fi tensionați și serioși. Încearcați să glumiți. Umorul și sexul sunt un mix bun!

În articolul

10 ponturi - Sexul pentru prima dată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x