3 semne prin care îți dai seama că iubitul e mort după tine

Publicat pe 02.09.2014 la 08:19 Actualizat pe 02.09.2014 la 08:35

O relație este frumoasă mai ales la început. Vă acordați foarte multă atenție, vă faceți planuri împreună și petreceți mult timp uitându-vă unul la celălalt


O relație este frumoasă, mai ales la început. Vă acordați foarte multă atenție, vă faceți planuri împreună și petreceți ore în șir uitându-vă unul în ochii celuilalt. Așa se construiește ceva solid, pas cu pas, cu mult timp și multă energie. Însă, nu aveți cum să fiți în toate pe aceeași lungime de undă. Trebuie să învățați să vă acceptați defectele și să vă apreciați la superlativ calitățile.

Și dacă încă nu ești foarte sigură pe sentimele lui, iată 3 semne ce te vor ajuta să-ți dai seama că e mort după tine:

1. Râde la glumele tale mereu - poți fi amuzantă, însă nimeni nu face întotdeauna glume bune. Iar dacă îl vezi râzând cu toată gura înseamnă că se simte în largul său în preajma ta.

2. Ține mâna pe spatele tău mereu - simte nevoia să te atingă și să te protejeze în același timp. E dedicat discuțiilor cu tine, iar contactul fizic este îți arată că este interesat de ceea ce se întâmplă între voi.

3. Îți dă mesaje noaptea - ați petrecut o seară de neuitat împreună și când ajugi acasă, te uiți pe tavan și-ți amintești momentele frumoase. Iar el te surprinde cu mesaje de dragoste în care își spune că se gândește la tine și că ești în inima lui. O dovadă de necontestat că este îndrăgostit!

De asemenea, ar trebui să fii atentă la detalii, dacă ți-e rece și îți dă jacheta sa, dacă te conduce până la ușă sau dacă îți dă dimineața un SMS care să-ți facă ziua mai frumoasă.

În articolul

3 semne prin care îți dai seama că iubitul e mort după tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
a1.ro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”
MediCOOL
Utilizările medicinale ale vaselinei. Efectele asupra sănătății organismului
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
5 motive pentru care voluntariatul este benefic pentru copii
MediCOOL
7 alimente bogate în acizi grași Omega-3. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x