5 motive pentru care bărbații adoră femeile peste 40 de ani

Publicat pe 05.04.2014 la 17:22 Actualizat pe 05.04.2014 la 17:47

În ultima vreme, tendința femeilor de a-și căuta bărbați mai în vârstă s-a confruntat, în mod ciudat, cu o preferință a bărbaților pentru femei mai... coapte. Tradiționalul cuplu format dintr-un bărbat matur - adolescentă a cunoscut o schimbare radicală, pe măsură ce tipii au realizat beneficiile aduse de o femeie trecută de 40 de ani

Hepta

În ultima vreme, tendința femeilor de a-și căuta bărbați mai în vârstă s-a confruntat, în mod ciudat, cu o preferință a bărbaților pentru femei mai... coapte. Tradiționalul cuplu format dintr-un bărbat matur - adolescentă a cunoscut o schimbare radicală, pe măsură ce tipii au realizat beneficiile aduse de o femeie trecută de 40 de ani.

De ce preferă aceștia o parteneră trecută de prima tinerețe?

1. Este mai echilibrată și nu caută un bărbat pentru a-și umple un gol sufletesc. Știe ce vrea și ce nu îi place, așa că nu trebuie să stea să le ghicească gusturile. Cu cât trec anii, cu atât își dă seama mai bine cine este și de ce are nevoie.

2. Nu ia lucrurile personal. Dacă partenerul are nevoie să ia stimulente pentru performanțe sexuale, femeia nu o ia ca pe o jignire la adresa sex-appeal-ului ei. Înțelege situația și nu-și face probleme fără rost.

3. Nu are la fel de multe așteptări ca o femeie tânără. Nu vrea cu tot dinadisnul să se mărite - probabil a trecut prin asta deja. În schimb, vrea un prieten alături, un om care să o susțină.

4. Apreciază bărbatul de lângă ea pentru cine este, nu pentru cum arată. Pentru ea contează dacă este un buna ascultător, o persoană bună, cineva pe care se poate baza și care nu își va pierde nopțile prin baruri.

5. Știe că o relație adevărată se construiește în timp. Știe că trebuie să aibă răbdare cu omul de lângă ea dar nu va investi resurse de energie în salvarea sau transformarea acelui individ.

În articolul

5 motive pentru care bărbații adoră femeile peste 40 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x