5 motive reale pentru care femeile insala

Publicat pe 20.05.2013 la 17:16 Actualizat pe 20.05.2013 la 23:07

Orice ai crede, barbatii si femeile nu sunt atat de diferiti pe cat s-ar crede cand vine vorba de relatii extraconjugale si inselat. Iata 5 motive reale pentru care femeile insala:

1. Trece printr-o schimbare

Poate se apropie absolvirea, a schimbat prefixul sau a pierdut un parinte - astfel de lucruri o fac pe o femeie sa isi evalueze viata. Nu e greu sa intre in panica si sa isi imagineze tot felul de probleme acolo unde nu sunt - in relatia ei. Pe de alta parte, stresul emotional poate fi atat de mare incat sa isi doreasca sa gaseasca pe cineva care sa ii distraga atentia de la griji.

2. Nu se simte apreciata

Femeile au nevoie sa fie apreciate, complimentate, vor ca partenerul lor sa le arate ca sunt mandri de ele - atunci cand el omite sa ii arate asta luni la rand, femeia isi va "largi orizonturile". Daca in preajma ei se afla un barbat care stie sa flirteze si sa o laude, ea isi va indrepta atentia asupra lui.

3. Simte ca relatia se apropie de final

Cand o femeie simte ca ceva e in neregula cu relatia ei, ca nu mai sunt aceleasi sentimente la mijloc, aceiasi fluturasi in stomac, ea va incerca sa gaseasca consolare in alta parte. Daca se gandeste la despartire, va vrea sa isi testeze sentimentele flirtand cu alt barbat, pentru a-si da seama daca merita sa mai lupte pentru relatia actuala sau e timpul sa mearga mai departe.

4. Nu mai e distractiv

Daca nu mai e loc de distractie in relatie, totul este tensionat si problemele depasesc momentele light, atunci ea va privi cu nostalgie la inceputul iubirii. Va dori aceleasi emotii, aceleasi senzatii si isi va inchipui ca un barbat nou in viata ei i le poate oferi pe toate.

5. Sexul e plictisitor

Nu doar barbatii au nevoie de varietate in dormitor. Daca ea incepe sa simta ca sunteti blocati intr-o rutina, va incerca sa isi gaseasca doza de adrenalina in cealalta parte. Nu ii va fi greu sa ajunga aici, avand in vedere cate seriale si carti sunt axate pe viata sexuala intensa a multor femei - fictionale, ce-i drept ("Cincizeci de umbre ale lui Grey").

foto: pinterest.com

În articolul

5 motive reale pentru care femeile insala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x