6 tipi pe care-i gasesti pe net, dar cu care nu ar trebui sa te intalnesti

Publicat pe 28.06.2013 la 16:32 Actualizat pe 28.06.2013 la 16:37

Ar trebui sa te gandesti de doua ori ianinte sa-i dai accept.

Ai incercat vreodata sa iti gasesti perechea pe internet? Daca da, cu siguranta ai dat macar de unul dintre acesti barbati.

Te-ai intrebat vreodata ce se ascunde in spatele unui profil?

Tipul naiv

Posteaza o multime de fotografii cu el, inconjurat de fete frumoase imbracate sumar. Este ca si cum ar cauta o alta membra pentru haremul ori are fotografii in care poarta tricouri de genul „FBI: Female Body Inspector/ FBI: Inspector al Corpului Femeii”, ceea ce i se pare cool.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: Cel mai probabil nu isi doreste o relatie serioasa. Si daca da, nu stii ca la ce sa te astepti din partea sa.

Domnul Inceputuri Noi

Pe profilul sau vorbeste despre cum nici macar nu se gandea ca se va intalni din nou cu altcineva sau ca este nou in zona intalnirilor. Este clar ca tocmai a iesit dintr-o relatie serioasa care spera sa dureze.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: Nu este pregatit emotional sa mearga inainte caci inca se mai afla prins in fosta relatie.

Perfectionistul

Are o serie de masuri in care trebuie sa te incadrezi. Trebuie sa iti placa sa gatesti, sa ai o anumita greutate, sa fii soarte senzuala, sa vorbesti trei limbi straine si sa fi calatorit in cel putin cinci tari.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: Cu el langa tine, totul trebuie sa fie calculat si mereu vei fi supusa unor standarde predeterminate. El nu va fi in stare sa se adapteze schimbarilor ori sa se relaxeze pentru a savura clipele petrecute impreuna.

Narcisistul

Pe profilul sau vei gasi o serie de marturii care sa iti dovedeasca de ce este mult mai bun decat orice alt barbat. El nu mentioneaza insa nimic despre ceea ce are de oferit unei femei si nici despre relatia pe care o doreste.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: Nu va acorda nici cea mai mica atentie nevoilor si dorintelor tale, focusandu-se numai pe ale lui.

Calatorul

Profilul sau cuprinde o serie de tari prin care a calatorit, iar albumul sau foto este o vacanta in imagini.

In toate fotografiile apare la distanta, cu ochelari de soare, in fata unei atractii turistice.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: sa calatoresti este minunat si poate fi un aspect de viata foarte interesant, insa acest tip este concentrat pe calatoriile sale si foarte distant de viata personala si intimitate. Pare a fi genul care intotdeauna cauta o alta mare distractie.

„O inima tanara”, un tip mai in varsta

Nu ii pasa de limitele de varsta pe care tu le doresti si iti spune ca este perechea ta perfecta. Cand ii spui ca nu esti de acord cu diferentele de varsta, iti da replica: „Ciudat, nu ma gandeam ca varsta va fi o problema” sau „Sunt numai opt ani”.

De ce nu ar trebui sa te intalnesti cu el: daca nu iti respecta dorintele in ceea ce priveste varsta, le va ignora si pe celelalte. El crede ca stie mai bine ce e bun pentru tine, indiferent de parerea ta.

În articolul

6 tipi pe care-i gasesti pe net, dar cu care nu ar trebui sa te intalnesti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x