Câteva indicii că nu ești bun în pat

Publicat pe 11.11.2013 la 15:32 Actualizat pe 11.11.2013 la 17:37

A fi bun sau nu în pat este un lucru destul de subiectiv. Sunt însă câteva lucruri care indică faptul că nu ești un amant prea priceput sau o iubită nemaipomenită. De cele mai multe ori este vorba de obiceiuri banale, de zi cu zi, la care nici nu te-ai gândi că îți afectează în vreun fel libidoul.

Fumezi

Fumatul este nociv din mai multe puncte de vedere. Dar ceea ce poate nu știi este că îngreunează circulația sangvină și te face mai puțin sensibil la anumiți stimuli. Pentru bărbați acest lucru înseamnă erecții ce durează mai puțin, iar pentru femei o dificultate în a atinge orgasmul

Ești stresat

Știai că bărbații au mai multe vise umede în weekend? Motivul principal este scăderea nivelului de stres care se simte la finalul săptămânii. Dacă vrei să fii bun în pat și să-ți mulțumești partenera, dar să te poți bucura și tu de momentele de tandrețe, nu adu în dormitor problemele de la muncă. Încearcă să te deconectezi de la orice altceva și concentrează-te doar pe plăcere.

Nu faci mișcare

În adolescență și până în 30 de ani, te poți simți plin de energie și într-o formă fizică de invidiat fără prea mare effort. Organismul te ajută din plin să faci față și nopților pierdute și unei alimentații nu tocmai sănătoase. Însă cu cât te apropii mai mult și apoi depășești vârsta de 30 de ani, lucrurile se schimbă. Lipsa de mișcare îți afectează libidoul, dar și încrederea în sine.

Ai un animal de casă

Câinele – cel mai bun prieten al omului? Nu întocmai. Exact el poate fi motivul pentru care nu prea ai chef de sex. Un animal de casă cum ar fi un cîine sau o pisică îți afectează ciclul de somn, iar faptul că animalul este gelos și nu înțelege de ce îl dai afară din cameră sau vrea afară exact cînd lucrurile devin mai fierbinți poate strica de tot cheful partenerilor.

A fi bun în pat nu însemnă neapărat să știi să faci tot felul de acrobații sau că ai avut un număr mare de parteneri, ci ceva mult mai simplu, dar care pentru destul de multe persoane este un lucru greu de obținut: deconectarea și trăirea în prezent. Sexul nu este o obligație sau o validare a felului tău de a fi, ci un mod de a te bucura de tine, de celălalt, de viață în general. Te poate face mai bine dispus, mai optimist, mai tonic. De aceea, renunță la proastele obiceiuri și începe să te bucuri de o viață sexuală mai împlinită!

Foto: hepta.ro

În articolul

Câteva indicii că nu ești bun în pat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x