Ce cred barbatii despre… flirtul online

Publicat pe 25.03.2013 la 21:47 Actualizat pe 26.03.2013 la 00:27

Desi majoritatea barbatilor tind sa intre pe site-urile de matrimoniale pentru o aventura, exista si exceptii. O parte din ei isi cauta cu adevarat jumatatea, iar pe Internet au ocazia sa discute cu femei la fel de disponibile, fara presiunea unei intalniri fata in fata sau a unui aranjament facut de prieteni.

Ca si femeile, barbatii au regulile lor cand vine vorba de cucerirea unei femei pe net. Iata sase dintre ele:

1. Mailurile sunt pentru a provoca, nu pentru a depana amintiri

Nimic nu enerveaza mai rau o femeie decat un barbat care vorbeste incontinuu. Mai ales ca ele sunt cele obisnuite sa discute in detaliu despre ziua lor, despre pasiunile lor, visele, etc. El trebuie sa fie acolo ca sa o asculte. In plus, un barbat trebuie sa provoace prin propozitii scurte si replici destepte, nu sa isi scrie intreaga poveste de viata - asta denota nevoie de ocrotire, mai degraba.

Trei propozitii - atat ii trebuie unui barbat pentru a da un raspuns mailului primit si pentru a intreba ceva la randul sau.

2. Nu are rost sa initieze discutii despre sex

In mintea femeilor, scopul unui barbat cu care discuta online e clar: sa o aduca in patul sau. De aceea, baietii de la askmen.com cred ca, daca vrei succes pe termen lung, trebuie sa amani discutiile de acest gen. Barbatii ar trebui sa se abtina de la comentarii cu dublu sens, daca daca ea le initiaza.

3. Mai bine omiti, decat sa minti

Surprinzator, dar adevarat: barbatii au inteles ca nu e bine sa minti online. Cand incerci sa cuceresti o persoana din fata monitorului, e tentant sa iti amplifici calitatile si sa iti creionezi portretul ideal. Dar totul se va spulbera la prima intalnire.

De aceea, mai bine este sa omiti, decat sa minti. Ca sa nu minta, atat barbatii cat si femeile pot sa devieze subiectul de la situatia financiara, experienta sexuala, starea civila, etc.

4. Prea multe mailuri si mesaje dau senzatia ca e disperat

Regula de aur a barbatilor care flirteaza online: nu trebuie sa pari disperat. Trei, patru mailuri pe zi adresate aceleasi persoane sunt prea mult. Daca ambii sunt implicati in discutie, dialogul este unul natural, atunci o discutie mai lunga este ok. Poate sa profite de ocazie ca sa o invite in oras.

Daca cei doi abia s-au cunoscut, conversatia ar trebui sa se limiteze la doua mailuri pe zi si 15 minute de discutie pe Messenger. Scopul lor? Sa lase un aer de mister in urma, pentru ca femeile sa ii caute data viitoare.

5. Nu incearca sa impuste doi iepuri deodata

Prea multe raspunsuri, mai mult loc de greseli. Chiar daca e fun sa flirtezi online cu cat mai multi oameni, pana si barbatii recunosc ca acest "succes" iti face mai multe probleme in final. Retine: e usor sa te incurci in povesti cand vorbesti cu mai multe persoane.

6. Asteapta un timp pana sa iti ceara o intalnire

Barbatii vor astepta macar o saptamana pana sa te invite in oras. E de bun simt, spun ei. Altfel, te vei simti constransa si te vei speria de insistenta pretendentului. Asa, efectul va fi unul contrar: partenera se va intreba de ce nu vrea sa o cunoasca personal si va ajunge sa ii ceara ea o intalnire.

foto: wrwomen.org

În articolul

Ce cred barbatii despre… flirtul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x