Ce să NU îl întrebi la prima întâlnire

Publicat pe 23.04.2014 la 15:10 Actualizat pe 23.04.2014 la 18:18

Prima întâlnire poate fi una foarte frumoasă, dar din cauza emoțiilor se poate transforma cu ușurință într-un mic dezastru. Este important să lași lucrurile să evolueze într-un mod spontan și nu să plănuiesti totul în detaliu, însă pentru a te asigura că nu-ti scapă vreun porumbel, este indicat să știi ce să eviți să întrebi când nu îl cunosti încă foarte bine.

Prima întâlnire poate fi una foarte frumoasă, dar din cauza emoțiilor se poate transforma cu ușurință într-un mic dezastru. Este important să lași lucrurile să evolueze într-un mod spontan și nu să plănuiesti totul în detaliu, însă pentru a te asigura că nu-ti scapă vreun porumbel, este indicat să știi ce să eviți să întrebi când nu îl cunosti încă foarte bine.

De ce ai ajuns atât de târziu

Dacă el nu este punctual, acesta nu este neapărat un start foarte bun, dar și mai neinspirat este să începi prima conversație în acest fel, ca si cum l-ai certa. Dacă îi creezi impresia că vrei să îl domini încă înainte de a vă așeza la masa, este posibil ca acest mic incident să vă strice toată întâlnirea.

Locul acesta e oribil. Putem merge în altă parte?

Alegerea locației este importantă, mai ales la prima întâlnire, dar nu fi prea critică sau greu de mulțumit. În primul rând, ai putea descoperi că acesta este de fapt restaurantul lui preferat, iar opinia ta prea sinceră îl poate jigni și poate însemna sfârșiul relației înainte ca ea să înceapă.

Cât câștigi?

Ai vrea să încerci ceva mai subtil dacă esti curioasă ce job are sau care îi este stilul de viață. Astfel de întrebări despre situația financiară te fac să pari că ești mai interesată de “averea” lui decât de el.

Câți copii vrei? Vei fi un tată excelent!

Sub nici o formă nu adu în discuție tema căsătoriei și a familiei. Chiar dacă îți alegi cu grijă partenerii și vrei să fii sigură că știi dacă poate duce la ceva serios pentru a nu-ți pierde timpul cu aventuri, chiar și cel mai familist bărbat ar fi speriat de astfel de întrebări.

Te-ai gândit să te apuci de dietă?

Dacă barbatul cu care ai ieșit la masă are probleme cu greutatea, cel mai probabil este foarte conștient de acest lucru și nu trebuie să îl mai întrebi și tu. Acest lucru nu va face decât să creeze un moment stânjenitor și sa nu te mai invite la o altă întâlnire.

Câte iubite ai avut înaintea mea?

Ce vrei de fapt să afli cu această întrebare? De ce este disponibil deși arată superb? Sau are vreun defect care îl face să nu poată ține o relație pentru mult timp? Oricare ar fi curiozitățile tale, nu este o idee bună să faci astfel de investigații la prima întâlnire și nici să îi spui câți iubiți ai avut tu.

La mine sau la tine?

Poate vrei să sugerezi doar o invitație inocentă la ceai. Dar sexul la prima întâlnire nu este în toate cazurile o idee foarte bună. Desigur că poate duce la o relație serioasă, dar trebuie să ții cont de faptyl că trăim într-o societate plină de prejudecăți și că acest lucru ar putea lucra în defavoarea ta.

Cum crezi că a mers?

Ideal este să îți dai seama pur și simplu dacă întâlnirea a decurs ok și să nu îl întrebi. I-ai putea indica faptul că tu ești cea care are îndoieli sau e nemulțumită.

Cred că m-am îndrăgostit! Tu?

În Romeo și Julieta, astfel de declarații exagerate par binevenite, dar în viața reală a-ți declara iubirea de la prima întâlnire poate părea ciudat. Nu-i spune în nici un caz te iubesc. Fie nu va lua acest lucru prea în serios, fie îl vei pune pe fugă.

Foto: hepta.ro


În articolul

Ce să NU îl întrebi la prima întâlnire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 mai 2024. Săgetătorii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi calcula când ieşi la pensie. Vârsta de pensionare se va modifica în funcţie de speranţa de viaţă a populaţiei
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale
Catine
Căpșunată sau lichior de căpșuni. Băutură de casă foarte aromată
useit.ro
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
as.ro
Decizia lui Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, l-a chemat să locuiască în Statele Unite!
MediCOOL
Riscurile consumului excesiv de ceai verde. De ce se recomandă în cantități moderate
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Anca Sultan a vorbit despre refacerea fizică și emoțională după naștere la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi
MediCOOL
Cele mai bune alimente pentru a combate deshidratarea. Cât de eficient este conținutul lor nutritiv
HelloTaste
5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
x