Ce visezi explica ce simti fara de relatia ta de cuplu

Publicat pe 07.09.2011 la 11:34 Actualizat pe 07.09.2011 la 11:43

Ti s-a intamplat macar o data sa ai parte de o partida fierbinte de amor in vis si sa te intrebi ce-o fi insemnand, mai ales daca ai un iubit, iar cel care te-a facut sa transpiri in somn a fost cu totul altul.

Fie ca partenerul tau de cearsaf a fost un actor dupa care tanjesti in secret, sau un necunoscut caruia nici nu i-ai vazut fata, visele erotice nu au loc fara niciun motiv, ci sunt legate de dorintele si temerile tale de zi cu zi. Visele sexuale sunt modul subconstientului de a consuma anumite stari pe care nu ti le confrunti probabil in viata reala.

Partener neasteptat

Ai visat ca te rostogoleai prin pat cu seful sau cu amicul tau cel mai bun? Desi ai putea presupune ca acest vis scandalos inseamna ca pe undeva ai sentimente ascunse sau simti fata de ei o atractie pe care nu ti-o recunosti, adevarul este cu totul altul. Probabil ca admiri o calitate a acestui barbat si vrei sa o ai si tu. Poate iti doresti sa ai la fel de multa charisma ca seful tau increderea in sine a amicului. Fiindca esti intr-o relatie, poate insemna ca iti doresti ca iubitul tau sa aiba o calitate pe care o admiri la un alt barbat.

Nu-ti gasesti locul

Sunteti la vanatoare de un loc pentru a incinge o partida de sex, dar visul se transforma intr-o cautare interminabila, plina de obstacole. Visul poate insemna ca exista mai putina intimitate intre voi doi. Din pacate, femeile tind sa aiba astfel de vise inainte de despartire. Pe undeva simti ca desi ai incercat ca lucrurile sa functioneze intre voi, ceva pur si simplu nu se leaga.

Cu toate acestea, daca simti ca esti foarte fericita in relatia pe care o ai, visul poate insemna ca exista un obstacol pe care incerci sa il depasesti: fie aveti o relatie la distanta sau esti nesigura pe ce va rezerva viitorul.

Sex cu spectatori

Chiar cand esti in mijlocul actiunii, realizezi ca esti pe o scena sau intr-o camera plina ochi de oameni si ca toti se holbeaza la voi. Daca visul te face sa te simti expusa, posibil sa fii ingrijorata ca exista persoane care barfesc despre relatia ta. Poate iti este teama ca prietenii tai nu il plac sau ai inceput o relatie cu el pe cand avea pe altcineva. Pe de alta parte, daca a avea toate privirile atintite asupra ta te face sa te simti mai bine, inseamna ca iti doresti sa te lauzi lumii intregi cu viata ta sexuala satisfacatoare.

Il inseli

Te trezesti cu un zambet mare pe buze si pana te lamuresti in patul cui te afli de fapt, se instaleaza sentimentul de vinovatie. Cand iubitul iti ureaza buna-dimineata si te saruta tandru, tu inca iti amintesti scenele fierbinti pe care le-ai trait cu altul cu doar cateva minute in urma. Visele in care inseli pot fi pe cat de incitante, pe atat de neplacute. In general astfel de vise au loc atunci cand o schimbare majora are loc in relatie, de tipul mutatului impreuna sau o logodna. Chiar daca sunt lucruri pe care ti le doresti, astfel de schimbari iti creeaza si nelinisti.

Pe de alta parte, daca visezi ca el te insala, intreaba-te daca ii porti pica pentru ceva. Astfel de vise pot insemna ca te simti neglijata, ca lucreaza prea mult sau ca tu te simti mai implicata in relatie decat este el.

Citeste si a1.ro!

Foto: aolcdn.com

În articolul

Ce visezi explica ce simti fara de relatia ta de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x