Cum să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult?

Publicat pe 10.12.2013 la 15:58 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:11

Să aveți destul timp pentru voi atunci când vă băgați în pat, vă va crește plăcerea. Încercați câteva metode prin care senzațiile să fie încetinite și totul va dura mai mult.

Conform unui studiu publicat de Journal of sex Medicine, o partidă de sex durează între trei și treisprezece minute. Destul de puțin, nu-i așa?
Este important să faci o partidă de sex să dureze mai mult din două motive: femeile au adesea un orgasm mai lung decât bărbații și cu cât petreci mai mult timp atingându-te fizic, cu atât mai mult se întărește legătura dintre voi - spune profesorul Elisabeth Lloyd. Iată câteva căi:

Preludiu, preludiu, preludiu
Sexul la repezeală se face foarte rar, doar atunci sunteți pe grabă. Însă atunci când vreți a totul să dureze mai mult, dedicați mai mult timp preludiului.
Potrivit unui studiu, cuplurile care petrec mai mult timp sărutându-se și jucându-se, petrec mai mult timpp în pat – în jur de 29.5 minute - spre diferență de cele care trec direct la acțiune – 8.5 minute.
“Sexul nu înseamnă numai penetrare, este un moment în care cuplurile își ating vârfurile degetelor”, spune medicul psiholog Wendy Walsh.

Alege plăcerea
Dacă vei avea un preludiu mai lung, vei avea un dublu câștig: orgasme multiple și sex de durată.
Bărbații și femeile experimentează orgasmul în mod diferit. Bărbații experimentează o perioadă refractară în care corpurile lor se întorc la o stare de pre-excitare. Corpurile femeilor trec prin faza de excitare datorită căreia sângele se duce în regiunea pelviană. Acesta este motivul pentru care, după o partidă de sex ai vrea să atingi din nou punctul culminant în timp ce el este pur și simplu epuizat. Însă dacă este pregătit pentru o a doua rundă, aceasta va dura mai mult.

Alege cu grijă poziția
Poate că îți place să fii deasupra deoarece contactul clitoral este direct, însă poziția mai aduce un beneficiu – sexul de durată. Poți controla viteza și ritmul ce duc la orgasm.
Și chiar dacă el este cel care termină primul, penisul îi va rămâne timp de câteva minute în poziție erectilă, permițându-ți să te bucuri de sex.

Bea un pahar de vin
Alcoolul relaxează sistemul nervos central ceea ce duce la întârzierea ejaculării. Plus vinul conține resveratrol, o substanță ce ajută la creșterea numărului hormonilor responsabili cu sexul.
Limitati-vă doar la un pahar, altfel veți adormi.

În articolul

Cum să faci ca o partidă de sex să dureze mai mult?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 mai 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se întoarcă. Ce l-a dezamăgit cel mai mult pe Radu în România
HelloTaste.ro
Plăcintă cu cartofi și șuncă. Rețetă de plăcintă sărată, pentru gustări zilnice
Catine
Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
useit.ro
Nokia 3210 revine pe piață după 25 de ani. Cât costă și cum arată varianta din 2024 a telefonului legendar
as.ro
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”
MediCOOL
Ce simptome apar când ai tensiune mare. Cum îți poți da seama că suferi de hipertensiune 
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Sarcina după 35 de ani: riscurile implicate
MediCOOL
Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană. Ce e indicat să știi despre fiecare
HelloTaste
Batoane pufoase cu gem. Rețetă simplă pentru deliciul copiilor
x