Cum stii daca ti-ai intalnit sufletul pereche?

Publicat pe 05.07.2013 la 12:56

Daca esti in cautarea Printului, pregateste-te sa ramai singura pentru foarte mult timp.

Ni se spune sa credem ca un suflet pereche este cineva care ne indeplineste orice dorinta si orice nevoie.

“Sufletul pereche: o persoana cu care ai o conexiune imediata in momentul in care il intalnesti – o conexiune atat de puternica ca esti subjugata asa cum nu ai mai simtit pana acum.

Si daca aceasta conexiune se dezvolta de-a lungul timpului, vei experimenta iubirea atat de puternic, atat de complex, incat vei incepe sa ai dubii ca ai iubit pe altcineva inainte.

Sufletul pereche te intelege si se conecteaza cu tine in orice fel si la orice nivel, ceea ce aduce pace, calm si fericire cand esti in preajma sa.”

Daca vei crede in aceasta definitie, vei pierde adevarata experienta si adevaratul sens al sufletului pereche.

Sulfet pereche sau Suflete pereche?

De-a lungul vietii tale vei intalni mai multe suflete pereche. Pe masura ce evoluezi, fiecare partener te ia asa cum esti in acel moment. Un sulfet pereche este cineva alaturi de care poti fi tu insati, insa nu trebuie sa fie neaparat o potrivire perfecta.

Un adevarat suflet pereche este ca o oglinda ce-ti reflecta toate aspectele din interiorul tau s ite face sa devii mai bun pentru a trai viata pentru care ai fost nascuta.

“Cand eram singura, ma consideram o partida buna si spuneam ca vreau sa ma casatoresc . Dar adevarul este ca, imi imaginam casatoria ca pe o capcana.

M-am intalnit cu barbati buni care nu voiau insa sa se casatoreasca, pana cand, intr-o buna zi mi-am intalnit sotul. A fost ca un impuls si m-am intrebat: De ce ma tem mai mult, de fricile mele sau de casatorie?”

Dupa multe reflectii, am realizat ca eram mai legata de fricile mele si, in mod evident nu atrageam niciun barbat ce isi dorea casatoria.

Atunci am inceput sa invat si sa cred despre casatorie ca este un loc al libertatii si al suportului.

Cum iti recunosti Sufletul pereche?

Universul iti aduce persoana potrivita in functie de nivelul tau de constientizare si de felul in care ai nevoie sa evoluezi. Daca te lupti inca cu problem interne, nu vei putea avea o relatie ideala cu cea mai buna persoana pe care o intalnesti.

Daca astepti sa intalnesti pe cineva care sa corespunda tuturor dorintelor si nevoilor, pregateste-te sa fii singura mult timp.

Daca esti deschisa spre acel tip de suflet pereche pe care l-am descrie, trebuie sa intelegi ca el poate veni intr-un ambalaj diferit. In timp ce tut e simti fericita si linistita in preajma sa, te poti simti provocata sa cresti in anumite zone pe care in mod natural nu ti le-ai fi dorit.

În articolul

Cum stii daca ti-ai intalnit sufletul pereche?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x