• SAMBATA, 30 IANUARIE 2016

  INCEST! După șapte ani de căsnicie, a aflat de la radio un lucru îngrozitor despre soț și mamă

  Atunci când s-a căsătorit cu bărbatul vieții ei, Adriana nu și-a imaginat care ar putea fi adevărul despre el și mama lui, scrie jurnalul.ro.

  Adriana și Leandro, doi tineri brazilieni, s-au cunoscut în urmă cu 8 ani și după un an de relație au decis să se căsătorească. În anul următor, a venit pe lume fiul lor, pe care l-au considerat un adevărat dar de la Dumnezeu. Relația dintre cei doi soți - al căror nume de familie presa braziliană nu l-a dezvăluit la rugămintea lor - a fost una foarte armonioasă, până la începutul acestei luni când Adriana a apelat la o emsiune a unui post de radio, specializată în găsirea rudelor pierdute ale ascultătorilor (ceva în genul consacrat la noi de Andreea Marin).

  Radio Globo și-a pus în mișcare detectivii și așa au găsit-o pe Maria, care a intrat în direct, pe unde, în dialog cu fiica sa.

  Maria, care și-a părăsit fiica la numai câțiva anișori, a povestit că, înainte de ea, a mai avut un fiu, pe care de asemenea l-a părăsit. Fiul ei, spunea Maria, se numește Leandro. Aici a apărut stupoarea. Acel Leandro al Mariei s-a dovedit a fi același cu Leandro al Adrianei. Maria era mama naturală a ambilor soți!

  După primele momente în care nu a știut ce reacție să aibă, întrebată de realizatorul emisiunii cum va proceda acum, că a aflat adevărul, Adriana a spus că, chiar dacă este soră cu Leandro, nu va renunța la căsnicia lor, care este armonioasă și că, în orice caz, nu-și va părăsi fiul, așa cum Maria a făcut cu cei doi copii ai săi, scrie www.downtrend.com.

  Adriana a mai spus că dacă ar fi fost ceva rău, atunci Dumnezeu nu ar fi lăsat să se întâmple. Adriana și Leandro au comis incest fără să știe că fac asta. Nu sunt vinovați în fața legii penale și a celei morale, în sensul că nu sunt pasibili de pedeapsă. Dar a continua relația din momentul aflării adevărului... asta, da, constituie o încălcare a legilor.

  Presa braziliană nu zice nimic despre copilul celor doi. Dacă nu cumva, fiind născut din doi părinți frați între ei, nu are anumite probleme genetice.

  Incestul accidental - cum este cel de față - se întâmplă, spun cercetătorii, datorită „atracției sexuale genetice”. În mod obișnuit, persoanele care au cel puțin un părinte comun, chiar dacă nu știu că sunt frați, nu se vor simți atrași unul de celălalt. Natura are grijă, cumva, ca acest lucru să nu se întâmplă. Totuși, există cazuri în care persoanele respective suferă de ”atracția sexuală genetică” și se vor căuta până se vor găsi, nefiind însă conștienți de relația de sânge dintre ei și de faptul că ei comit incest.

  Cuplurile incestuoase formate accidental pot proveni fie din frați care au fost abandonați (ori cel puțin unul a fost abandona), înfiați sau nu, fie pentru că au venit pe lume prin inseminare artificială.

  COMENTARII

  Oana Roman si Marius Elisei s-au împăcat

  acum 5 ore

  Într-un interviu acordat emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Oana Roman si Marius Elisei au vorbit despre perioada incordata prin care au trecut și pe care au depășit-o. Fetița lor, Izabella, este in centrul preocupărilor cuplului.

  Mila Kunis pretuieste fiecare cent. Vezi ce verigheta are actrita si cat a costat !

  acum 5 ore

  Insarcinata cu cel de-al doilea copil pe care il are cu Ashton Kutcher, Mila Kunis s-a si casatorit cu partenerul ei, de curand. Invitata in emisiunea lui Conan O’Brien, actrita a dezvaluit cum si-a cumparat verigheta.

  Cum ştii dacă el este cu adevărat bărbatul potrivit pentru tine?

  acum 1 zile

  ÎN dragoste şi-n război nu există reguli, se spune. Cum ştii dacă el este cu adevărat omul potrivit pentru ţine? Nu-i uşor să stabileşti dacă vei putea să-ţi petreci toată viaţă alături de el. În plusiubirea nu te lasă să gândeşti la rece. Vestea bună este că vor există schimbări în viaţă ta, indicii care sunt suficiente pentru a te convinge că, în sfârşit, ţi-ai găsit jumătatea.

  Râzi cu lacrimi! Uite cum îşi aşteaptă acest cuplu primul copil! Galerie FOTO de senzaţie!

  acum 12 zile

  Pe lângă emoţii contradictorii, de teamă şi bucurie, în acelaşi timp, venirea pe lume a primului copil este prilej de…multă imaginaţie.

  Semnele care îţi arată că te străduieşti prea mult

  acum 15 zile

  Atunci când te străduieşti foarte mult pentru ca tu şi partenerul tău să rezistaţi împreună, este un semn clar că ceva nu funcţionează aşa cum trebuie. Deşi implicarea este esenţială pentru ca un cuplu să reziste, lupta continuă și epuizantă a unuia dintre parteneri pentru ca relația să nu se destrame este un semnal serios de alarmă.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro