6 greșeli pe care femeile le fac după ce au orgasm

Publicat pe 03.03.2014 la 23:13 Actualizat pe 08.11.2014 la 21:07

Nu trebuie să intri în panică, dar ar fi bine să-ți reevaluezi comportamentul post-sex. S-ar putea să te faci vinovată de unul din aceste lucruri ciudate...

Hepta

Nu trebuie să intri în panică, dar ar fi bine să-ți reevaluezi comportamentul post-sex. S-ar putea să te faci vinovată de unul din aceste lucruri ciudate...

1. Fugi la baie să faci duș

Nu e nimic rău în a fi atentă cu igiena personală, dar dacă fugi imediat cum a terminat, iubitul tău va crede că e ceva în neregulă cu el. Așteaptă puțin, mai stai cu el în pat și când se ridică să facă o cafea/se îmbrace/să deschidă calculatorul, pășește nonșalant în baie.

2. Te îmbraci imediat

Chiar dacă faci asta pentru că ți-e frig, nu-l da la o parte ca să te îmbraci la câteva secunde după ce ați terminat. Îi vei lăsa impresia că ți-e jenă de corpul tău sau că nu te simți confortabil cu el.

3. Plângi/râzi

E ok să te descarci - mai ales dacă totul a avut loc la sfârșit de zi, după ce ai acumulat tensiune la job. Dar ai grijă să-l faci conștient de motivul pentru care ai reacționat așa - mulți bărbați intră în panică când sunt puși în fața unei astfel de situații.

4. Adormi prima

După o activitate intensă, simți cum se instalează relaxarea și somnul. Încearcă, totuși, să nu fii prima care adoarme imediat - s-ar putea ca el să-și dorească să împărtășiți impresii sau alte fantezii. Vorbește cu el și ai grijă să ațipești la pieptul lui.

5. Ceri și dai note pentru performanță

Nu fi genul de femeie care îi cere o recenzie pentru abilitățile tale în pat. Aici nu ești la școală; în plus, dacă nu sunt cele așteptate, numai tu vei avea de suferit.

6. Vrei să fii singură

Unele femei independente nu suportă vulnerabilitatea la care le supune sexul. De aceea, simt nevoia să fie singure și pe picioarele lor imediat cum au avut orgasm. Atitudinea rece poate fi o dezamăgire cruntă pentru partener, așa că încearcă, măcar, să explici de ce reacționezi așa și că nu este vina lui.

În articolul

6 greșeli pe care femeile le fac după ce au orgasm

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x