Michelle Duggar, femeia care a fost insarcinata timp de 15 ani!

Publicat pe 31.03.2013 la 15:34 Actualizat pe 31.03.2013 la 16:26

Michelle Duggar are 45 de ani si a fost insarcinata de 21 de ori! Dintr-un prim calcul poti sa tragi concluzia ca a fost insarcinata timp de 15 ani si 8 luni. Dar in familia Duggar lucrurile nu stau chiar asa.

Michelle a trecut prin doua avorturi si o nastere prematura, ceea ce inseamna ca a fost insarcinata aproape 15 ani, adica aproape o treime din viata ei. In prezent, femeia are 19 copii (9 fete si 10 baieti).

De ce s-a ajuns la acest numar? Cuplul a decis sa vada copiii, in general,ca fiind daruri de la Dumnezeu ce nu trebuie dispretuite. Credinta in Dumnezeu a jucat un rol important in decizia de a nu interveni in procesul de procreere, dar si efectele negative ale metodelor contraceptive, care ar putea sa fie vinovate de primul avort.

Michelle Duggar si sotul ei, Jim Bob, fac parte dintr-o familie crestina foarte conservatoare. Cei doi s-au intalnit dupa ce Michelle abia se convertise la crestinism. La scurt timp dupa aceea s-au casatorit iar acum au 28 de ani de mariaj.

In familie, exista reguli clare. Toti se uita numai la programe PG, se imbraca si se poarta cu modestie, copiii invata acasa, nu la scoala, si baietii curteaza fetele un timp indelungat, in loc sa iasa la intalniri casual cum fac tinerii din jurul lor.

Desi cresterea si educarea a 19 copii ar scoate pe orice parinte din minti (mai ales daca trebuie sa mentina aceasta disciplina in casa), Michelle Duggar se descurca excelent. A fost numita Mama Anului in 2004.

Familia Duggar apare in reality-show-ul de pe TLC, "19 Kids and Counting".

foto: facebook.com

În articolul

Michelle Duggar, femeia care a fost insarcinata timp de 15 ani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x