6 motive pentru care îți va da papucii cât de curând

Publicat pe 25.05.2014 la 23:07 Actualizat pe 25.05.2014 la 23:58

Simți că nu mai sunteți la fel de uniți ca înainte? Poate chiar ți-a dat de înțeles că nu mai are aceleași sentimente? Iată ce motive ar putea avea pentru a-ți da papucii:

1. Îl îndepărtezi de amici

În ultima vreme, i-ai ocupat tot timpul liber cu activități NUMAI de cuplu. Când vrea să se vadă cu prietenii, inventezi orice pretext ca să stea cu tine sau mergi cu el, deși niciunul dintre ei nu își aduce prietena.

2. Ai devenit leneșă

Înainte să-l cunoști, te aranjai zilnic, îți alegeai hainele cu grijă, erai cea mai stylish fată pe care el o văzuse vreodată. De aceea s-a și îndrăgostit de tine. Odată ce ai devenit sigură de sentimentele lui, ai început să nu îți mai pese de propria înfățișare. Nu te mai epilezi, nu te mai machiezi, nici nu mai mergi la coafor. Ai grijă - bărbații sunt foarte vizuali!

3. Nu ai niciodată bani

Te aștepți ca el să plătească pentru tot? Mare greșeală! Faptul că îți dai tot salariul pe haine și pretinzi ca el să plătească ieșirile în oraș, la film și cumpărăturile generale denotă egoism și iresponsabilitate.

4. Ești fata lui tata

La început, i s-apărut normal să fii protejată de ai tăi, să le dai socoteală pentru tot ce faci ca o fiică bună. Dar telefoanele constante date alor tăi și faptul că aprobi orice decizie iau în privință cu viața ta îi vor da de înțeles că nu te poți descurca de una singură și nu ești capabilă să-ți asumi deciziile și acțiunile.

5. Stai acasă toată ziua

La început, a adorat faptul că îl așteptai acasă să vă uitați la un serial sau îi găteai ceva special. Dar acum nu înțelege și nu acceptă nevoia ta de a fugi de lume - oricât de introvertită ai fi.

6. Nu îți mai pasă

La început, voiai să afli totul despre serviciul lui, viața prietenilor săi, ce planuri are de viitor. De la o vreme, nu îl mai întrebi nimic. Poate ai presupus că îți va spune singur lucrurile importante, dar adevărul este că a început să creadă că nu te mai interesează. Odată ce l-ai obișnuit așa, nu mai poți da înapoi!

În articolul

6 motive pentru care îți va da papucii cât de curând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 mai 2024. Racii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum arată locuinţa modulară de 33.900 de euro. Are dormitor la etaj, baie şi living
a1.ro
Erika Isac și Delia, colaborare controversată pe piesa "Abracadabra". Mesajul acid pentru hateri, ascuns în versuri
HelloTaste.ro
Plăcintă cu iaurt și urdă, îmbogățită cu stafide și aromată cu lămâie
Catine
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
MediCOOL
Cum te poate ajuta mersul pe jos să scapi de 12% din grăsimea corporală. Sfaturi eficiente pentru slăbit
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Generația anxioasă: numărul copiilor care se simt triști este în creștere. Iată cum să contracarezi acest fenomen
MediCOOL
Băuturi pentru un somn mai odihnitor. Cum te pot face să adormi mai repede
HelloTaste
Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone
x