Zeita iubirii: Ce isi doreste un barbat de la o femeie?

Publicat pe 05.07.2013 la 17:22 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:25

Incerci din rasputeri sa fii ceea ce un barbat ar vrea de la o femeie? Dar care sunt nevoile tale interioare?

Incerci sa fii fermecatoare, apoi iti dai seama ca esti fermecatoare si incerci sa fi mai fermecatoare pentru a compensa farmecul fals ca mai apoi sa te transformi in Liza Minneli care danseaza in colanti cu paiete implorand un barbat sa te iubeasca.

Iti suna cunoscut?

Daca titlul acestui articol “Ce isi doreste un barbat de la o femeie?” te-a determinat sa il citesti, poate ca incerci prea mult in relatia pe care o ai in loc sa te intrebi daca relatia pe care o ai este cea potrivita.

Ce isi doreste un barbat de la o femeie? In timp ce aceasta intrebare ar putea fi una importanta, este mult mai semnificativ insa, este urmatoarea intrebare: Ce vreau in viata?

Vrei sa fii fericita? Vrei sa nu mai citesti tot felul de articole despre relatiile proaste? Vrei ca viata ta sa fie plina de rasete, calm, bunatate si putin stres - pe cat de mult posibil?

Multi dintre noi dorim asa ceva. Problema este ca multi dintre noi nu ne traim vietile in sensul cultivarii acestor lucruri.

Citesti acest articol deoarece te lupti pentru dragostea unui barbat special sau esti singura in cautarea Printului. Nu esti satisfacuta si poate esti un pic disperata. Vrei sa afli care sunt secretele ce te-ar face irezistibila; vrei o bagheta magica pentru a-l aduce inapoi pe fostul ori sa dai imediat peste Domnul Perfectiune.

Sa uitam de motivele tale pentru o secunda. Sa uitam ca esti anxioasa si sa uitam ca esti dornica sa-l aduci inapoi in viata ta sau sa iti gasesti pe cineva.

Hai sa vorbim despre acele lucruri pe care le mentionam mai sus. La urma urmei, nu sunt acele lucuri adevaratul tau target? Daca poti avea o viata fericita, linistita, cui ii pasa de un anumit barbat?

Hai sa vorbim despre linistea interioara. Deschide-ti inima si lasa lumina din interiorul tau sa iasa.

Incerci din rasputeri sa fii femeia pe care si-o doreste? Dar care sunt nevoile tale?

Dupa ce vei termina de citit acest articol iesi putin si fa o plimbare. Ridica-te, lasa-ti telefonul si exploreaza. Vezi ceva care te inspira si pentru care vrei sa traiesti? Micile plante ce cresc in crapaturile din asfalt? Frunzele fosnitoare sau petalele unei flori? Poate o mama cu copilul sau o batranica cu vreun catel?

In timp ce te plimbi, asculta sunetele din jurul tau. Simte asfaltul de sub picioare. Fa cu mana unui vecin, vanzatorului de la magazine si cumpara-ti o prajitura. Culege sau cumpara cateva flori pentru a le pune la tine in casa.

Cu fiecare pas pe care il faci, cere-i lui Dumnezeu (sau Universului) sa-ti dea raspunsurile de care ai nevoie si sa te lase sa vezi tot ce se intampla in jurul tau, in special micile miracole.

Cand te intorci acasa, in timp ce iti dai jos pantofii si iti stergi sudoarea de pe frunte, intreaba-te: Ce ar fi sa imi antrenez mintea pentru ca fiecare moment din viata sa fie asemeni unei plimbari? Daca fiecare moment este asemenea unei plimbari?

Te-ai mai ingrijora de starea in care se afla iubirea ta sau ai savura momentele? Ai sta intr-o relatie proasta sau ti-ai cauta fericirea, stabilitatea si comfortul? Te-ai vaita si te-ai plange mai putin? Ti-ai mai pierde energia incercand sa fii ceea ce nu esti? Te-ai mai supara pe lucruri pe care nu le poti controla? Te-ai mai concentra sa iti gasesti un barbat care sa te faca sa arati bine in ochii celorlalti insa a carui companie nu ti-o doresti cu adevarat? Te-ai mai lupta sa castigi bataliile sau ai evita drama si durerea?

Ai lasa de-oparte ura si ai trai momentul prezent lasand IUBIREA sa patrunda mai des in inima ta?

Ceea ce cauta barbatii la femei este ceea ce femeile cauta la barbati

Pe cineva care sa fie lumina lor, pe cineva care sa fie partenerul perfect pentru viata. Majoritatea barbatilor sunt asemeni majoritatii femeilor: gandesc ca este de datoria partenerului sa-i inspire sa fie fericiti, sa deschida usile inchise, sa-i incalte in pantofii de tenis, sa-i incurajeze sa paseasca afara din casa si apoi sa-i ghideze.

Si nu astepti si tu acelasi lucru si nu esti la fel de vinovata? Nu cauti tu pe cineva sa te ghideze spre o viata fericita in loc sa ti-o creezi singura, pentru tine?

Cand iti schimbi starea de spirit, cand iti deschizi inima, cand iti ascuti simturile si traiesti mai mult in lume – orice ar insemna asta pentru tine – vei descoperi ca un anumit barbat iti va aparea in cale. Si calea lui va fi similara cu a ta. Amandoi veti merge impreuna comentand ceea ce vedeti si auziti, iar daca aveti inimile deschise va veti tine de mana si veti merge pe acelasi drum.

Te straduiesti sa fii ceea ce el cauta la o femeie? Ce poti spune despre nevoile tale?

Singurii barbati pe care ii vei avea in viata sunt aceia care vor merge pe acelasi drum pe care mergi si tu. Deci intreaba-te daca aceasta cale a ta este grea si anevoioasa. Daca da si vei continua sa mergi pe ea, te vei trezi in relatii in care vei gasi saracie si lipsa de valoare.

Daca ai obosit, incearca sa schimbi aceasta cale si sa te schimbi pe tine, incearca sa te redescoperi, sa redescoperi femeia minunata din interiorul tau si lumea minunata din jurul tau - ce te asteapta.

Ceea ce cauta barbatul la o femeie este fericirea de copil, maleabilitatea, joaca si nu-i asa ca asta cautii si tu? El se indragosteste mai mult de tine pe masura ce tu te indragostesti mai mult de viata, nu de el, de viata. Tine minte acest lucru.

În articolul

Zeita iubirii: Ce isi doreste un barbat de la o femeie?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x