5 remedii naturale ANTI-CANCER care chiar funcționează!

Publicat pe 13.04.2015 la 16:48

Statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieții, o formă de cancer, și nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase și prin metode naturale?

Statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieții, o formă de cancer, și nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase și prin metode naturale?

Știm azi că cele mai multe forme de cancer pot fi prevenite prin modificări simple, dar puternice, în ce privește dieta și stilul nostru de viață. Cu toate acestea, statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieții, o formă de cancer, și nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase și prin metode naturale?

La această întrebare a căutat răspunsuri Dr. Lise Alschuler, un medic oncolog naturist, ale cărei studii au arătat că stimularea funcției imunitare poate reduce inflamația celulară, echilibrând hormonii și zahărul din sânge și, în plus, îmbunătățind digestia și ajutând detoxifierea.

Dr. Alschuler este co-autor al tratatului „Ghid pentru bolnavii de Cancer: o abordare integratoare de prevenire, tratament și vindecare” și al lucrării „Ghid de supraviețuire după Cancer: cinci pași pentru a reduce riscul de recidivă”. După ce și-a revenit complet după un cancer de sân, Dr. Alschuler a devenit cunoscută pe plan internațional ca un expert în tratamentul și prevenirea cancerului.

Citește continuarea AICI

În articolul

5 remedii naturale ANTI-CANCER care chiar funcționează!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Situaţie halucinantă într-o comună din Botoşani: 5000 de persoane la acelaşi domiciliu
a1.ro
Zodiile cu succes fenomenal pe plan profesional în luna iunie 2024. Astrele și-au ales semnele zodiacale favorite
HelloTaste.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Catine
Zodii care au mereu zâmbetul pe buze. Nativii cu o personalitate puternică
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
MediCOOL
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting
MediCOOL
Ceaiuri pentru sănătatea inimii. Ce beneficii aduc acestui organ vital
HelloTaste
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase
x