A folosit machiajul greşit şi a rămas fără un ochi! Mare ATENŢIE, un produs cosmetic pe care tu îl porţi des te poate afecta şi pe tine!

Publicat pe 12.05.2017 la 09:55 Actualizat pe 12.05.2017 la 11:05

Un produs pe care si fetitele in adora!

Un machiaj nepotrivit poate să-ţi pună în pericol stima de sine, dar, cu siguranţă, nu te-ai aştepta să-ţi pericliteze viaţa.

Ei bine, asta chiar se poate şi i s-a întâmplat Ericăi Diaz, mamă a doi copii, într-un moment ce ar fi trebuit să constituie o bucurie.

După ce a lucrat la un proiect didactic de lucru manual cu fiica sa, Erica a mers să se demachieze. Fără să vrea, puţin sclipici i-a intrat în ochi şi i-a tăiat corneea. Imediat, ochiul s-a infectat total şi şi-a pierdut vederea.

Pentru a o ajuta, medicii i-au făcut două transplanturi de cornee, însă fără succes. Nu au ajutat-o nici picăturile, injecţiile sau antibioticele. Erica a fost în pericol de septicemie, iar doctorii nu au mai avut altă soluţie decât să-i îndepărteze ochiul în totalitate.

Femeia şi-a spus povestea pe reţelele de socializare pentru ca toţi să ia aminte când au de-a face cu banalul sclipici, pe care fetiţele îl folosesc atât de des, atât pe faţă, cât şi pe planşele de la şcoală.

"Vă rog, purtaţi o protecţie la ochi atunci când lucraţi cu sclipiciul", a scris femeia, care şi-a găsit puterea de a zâmbi din nou, la gândul că încă mai poate duce o viaţă relativ normală văzând doar cu un singur ochi.

În articolul

A folosit machiajul greşit şi a rămas fără un ochi! Mare ATENŢIE, un produs cosmetic pe care tu îl porţi des te poate afecta şi pe tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x