Alimente care afectează mirosul respirației si al pielii

Publicat pe 22.11.2013 la 09:00 Actualizat pe 22.11.2013 la 10:38

Cei mai mulți dintre noi avem preferințe foarte clare în legătură cu ceea ce mâncăm. Alimentația noastră joacă un rol important în modul în care ne definim personalitatea. Se spune că suntem ceea ce mâncăm și pe bună dreptate. Mâncarea poate schimba modul în care suntem percepuți de cei din jurul nostru, iar unele alimente cauzează un miros neplăcut al respirației și al pielii. Cheltuim bani pe deodorante pentru a fi mai încrezători, însă la fel de simplu este ca din când în când să evităm unele alimente:

Peștele

Peștele este bogat în vitamina A, îți îmbunătățește vederea și elasticitatea pielii. Însă un consum ridicat de pește se va simți în mirosul puternic al transpirației tale.

Carnea roșie

Carnea roșie are nevoie de o perioadă destul de lungă de timp pentru a fi digerată, timp în care eliberează toxine ce se simt apoi în transpirație și mirosul neplăcut al gurii.

Ridichile

Ridichile crude sunt cunoscute pentru faptul că au un miros puternic, înțepător, ce rămâne în respirație mult timp după ce le-ai consumat.

Cafeaua

Cafeaua cauzează aciditate și duce la un miros neplăcut al respirației. Evită să bei foarte multă.

Produsele lactate

Acestea sunt bogate în calciu și vitamina D, însă datorită conținutului lor ridicat de proteine, sunt și cauza unui miros neplăcut al respirației.

Usturoiul

Probabil știi deja că usturoiul combate raceală, dar și ca ține spiritele rele departe. Din păcate îi poate ține la o oarecare distanță pe toți cei din jurul tău. Mirosul puternic de usturoi poate rămâne în respirația ta timp de 72 de ore. Are într-adevăr proprietăți medicinale ce îl fac foarte eficient într-o răceală, dar dacă mergi la o petrecere, evită să-l consumi înainte.

Ceapa

La fel ca și usturoiul, ceapa joacă un rol important în modul în care îți miroase pielea și respirația. Ceapa este cunoscută și pentru faptul că scade nivelul de colesterol și alte proprietăți medicinale. Mirosul de ceapa verde însa este unul puternic, care le va tuturor celor din jurul tău de înțeles ce ai mâncat azi, sau chiar ieri.

Alcoolul

Consumul de alcool duce la un miros neplăcut al pielii. Este destul de dificil pentru o persoană beată criță să mascheze mirosul de alcool. Cel mai simplu remediu este timpul.

Sparanghelul

Mâncarea afectează modul în care mirosim în două moduri: exista alimente care se manifestă prin mirosul neplăcut al transpirației, iar altele în urină. Sparanghelul se încadrează în cea de-a doua categorie.

Foto: hepta.ro

În articolul

Alimente care afectează mirosul respirației si al pielii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 mai 2024. Peștii se simt iubiți și apreciați de cei din jurul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Prăjitură cu mousse de căpșuni și glazură de ciocolată
Catine
Ce este „decalajul de odihnă” și cum se manifestă în cazul femeilor. Care sunt sfaturile specialiștilor cu privire la acest concept
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Dulceață de rubarbă. Rețetă simplă, fără arome adăugate
x