• JOI, 28 IANUARIE 2016

    Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci mămăligă! E ca și când ai lua un pumn de pastile!

    Mămăliga este un aliment consumat frecvent de români, dar puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în corp după ce o mănânci.

    Porumbul este bogat în acizi grași nesaturați (85 – 90%), contine multe hidrocarburi, amidon, albumine, foarte multe vitamine din grupa B, vitamina E, vitamina K, fier, fosfor, magneziu, zinc, potasiu și fibre.

    Citește aici numeroasele sale proprietăți, vei fi uimit! 

    COMENTARII

    STUDIU: Îndulcitorii artificiali cresc pofta de mâncare

    acum 14 zile

    Studiul s-a desfasurat plasând musculitele deasupra unor eprubete cu hrană lichida.

    De ce creste colesterolul dupa ce ai renuntat la grasimile nesanatoase. 5 cauze la care nu te-ai gandit

    acum 16 zile

    Nu exista roman care sa nu foloseasca expresia colesterol marit. Este unul dintre putinii termeni medicali care au intrat in vocabularul general.

    STUDIU: Nucile susțin sănătatea microflorei intestinale acționând ca un prebiotic

    acum 18 zile

    Prebioticele sunt ingrediente alimentare care promoveaza in mod selectiv numărul si activitatea bacteriilor benefice.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro