Dieta cu ton: Cum să pierzi 5 kilograme în doar 3 zile

Publicat pe 27.07.2015 la 11:58 Actualizat pe 27.07.2015 la 12:02

Dieta cu ton a apărut pe internet încă de la mijlocul anilor ‘90 și a fost cunoscută drept dieta care în 3 zile vă va ajuta să pierdeți în greutate, cu toate că în prima fază trebuie să mergeți să consultați medicul specialist.

Dieta cu ton a apărut pe internet încă de la mijlocul anilor ‘90 și a fost cunoscută drept dieta care în 3 zile vă va ajuta să pierdeți în greutate, cu toate că în prima fază trebuie să mergeți să consultați medicul specialist.

Dieta cu ton, promite, o pierdere de 5 kg în doar 3 zile dar și alte beneficii asupra sănătății cum ar fi: un nivel scăzut de colesterol, o curățare a organismului dar și crește energia- acest lucru fiind posibil prin limitarea numărului de calorii și prin ținerea organismului într-o stare de înfometare.
Planul pe trei zile, cu ton, nu include doar ton în meniu. Mai jos, vă voi prezenta o versiune a acestei diete. Însă, nu ar trebui să urmați acest stil de viață mai mult de trei zile. Porțiile ar trebui să fie exact ca cele specificate și să consumați zilnic 4 căni cu apă sau băuturi non-calorice.

Ziua 1: Mic dejun (cafea neagră sau ceai cu îndulcitor alimentar sau miere, 5 biscuiți săraci în sare, 1 bucată de brânză slabă și 1 măr), prânz (cafea neagră sau ceai, 1 ou fiert și o bucată de pâine prăjită), cină (100 gr de ton, 100 gr de morcovi, 100 gr de conopidă și 100 gr de pepene galben). De asemeni, dacă simțiți nevoia de dulce, puteți adauga și jumătate de pahar de înghețată de vanilie, slabă în calorii.

Ziua 2: Mic dejun (cafea neagră sau ceai îndulcit cu miere, jumătate de grapefruit sau sucul acesteia, o felie de pâine prăjită cu o lingură de unt de arahide), prânz ( 100 gr de ton, o felie de pâine prăjită, cafea neagră sau ceai îndulcit), cină ( 150 gr de orice carne slabă sau pui, 50 gr de fasole verde, 50 gr de morcovi, 50 gr măr).

Ziua 3: Mic dejun (cafea neagră sau ceai îndulcit, un ou fiert, jumătate de banană și o felie de pâine prăjită), prânz ( 100 gr de ton, 8 biscuiți fără sare), cină ( 2 fâșii de carne de vită, 100 gr de broccoli, 50 gr de morcovi, jumătate de banană).

Cum funcționează?

Această dietă aduce aproximativ 1000 calorii pe zi, ce poate slăbi metabolismul, deci când veți reveni la stilul de viață anterior, veți câștiga foarte ușor kilogramele de care abia ați scăpat. Fiind aproape înfometat de-a lungul acestor zile, aveți tendința ca în a patra zi să vă îndopați cu mult prea multe și să aduceți înapoi obiceiurile proaste ce v-au făcut în prima fază să ajungeți în acest stadiu. Este important să vă încurajați în a avea un stil de viață sănătos și să învățați să va controlați greutatea dar și pornirile.

Planul pentru o scădere în greutate sănătoasă ar trebui să cuprindă o varietate de alimente cu un control al caloriilor, incuzand și exerciții fizice și schimbarea obiceiurilor în ceea ce privește mâncatul excesiv.

Mai multe diete gasiti pe diete-sanatoase.ro

În articolul

Dieta cu ton: Cum să pierzi 5 kilograme în doar 3 zile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x