Roșiile, cel mai bun aliat pentru a slăbi. Uite soluția minune!

Publicat pe 06.06.2014 la 09:37 Actualizat pe 06.06.2014 la 10:02

Sigur de fiecare dată când te-ai uitat la roșii te-ai gândit la o salată și nu la câte proprietăți au aceste legume proaspete


Sigur de fiecare dată când te-ai uitat la roșii te-ai gândit la o salată și nu la câte proprietăți au aceste legume proaspete. Rosiile, ingredient cheie al dietei mediteraneene, ajută la imbunatatirea vederii, la sănătatea intestinului și la scăderea tensiunii arteriale. Aceasta este bună, de asemenea, în tratarea diabetului, problemelor pielii și infecțiilor tractului urinar.

Este, de asemenea, un antioxidant foarte eficient și reduce colesterolul. Consumul regulat de tomate s-a dovedit a reduce nivelurile de colesterol LDL și trigliceride în sânge. Aceste lipide sunt principalii vinovati de boli cardiovasculare și ce duc la depunerea de grasime in vasele de sange.

În plus, îmbunătățește bolile cardiovasculare. Este o sursă de vitamine, deoarece este bogată în vitaminele A, B, C și K; minerale precum fosfor, calciu, zinc, magneziu, potasiu, sodiu și mangan.

Și aici vine partea bună, vă ajută să piardeți în greutate! Roșia conține doar 35 de calorii si 0% colesterol, sodiu si grasimi saturate. Este recomandată pentru a elimina toxinele, a purifica si lupta celulita. Câteva zile ținut acest regim alimentar și se pot observa rapid efectele pozitive și o imbunatatire semnificativa a pielii (ce este o consecință a eliminării toxinelor), dar si pierderea in greutate.

Uite cum ai putea să le consumi:

-Fresh-roșii dimineața
-2 rosii fierte curozmarin
-Rosii în salata cu muguri de fasole si ardei, ulei de masline si lamaie
-Inainte de culcare, suc (de rosii, desigur).


Toate însoțite cu multa apa si activitate fizica moderata (mers pe jos).

În articolul

Roșiile, cel mai bun aliat pentru a slăbi. Uite soluția minune!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 mai 2024. Peștii pun familia pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
a1.ro
Cu cât îl plătește Gigi Becali pe Alexandru Ciucu pentru un costum realizat la atelierul lui. Ce preț are și de cât timp îi este client fidel
HelloTaste.ro
Sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și hrănitoare
Catine
Zodii ghinioniste în ziua de 27 mai 2024. Trei nativi se vor confrunta cu probleme
useit.ro
De unde provine petrolul, de fapt. Mulți cred că s-a format din dinozauri, dar adevărul e altul
as.ro
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: „La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu”
MediCOOL
Utilizările medicinale ale vaselinei. Efectele asupra sănătății organismului
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
5 motive pentru care voluntariatul este benefic pentru copii
MediCOOL
7 alimente bogate în acizi grași Omega-3. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pâine pita. Rețeta celor mai moi pâinici care formează buzunar pentru a fi umplute
x