"Silueta de vara" - un mix de sport si terapii corporale

Publicat pe 01.08.2011 la 17:33

Chiar daca a venit vara, pregatirea bagajelor pentru concediu nu ar trebui sa fie unica ta grija. Fie ca vrei sa fii in forma pentru sezonul estival, fie ca te-ai saturat de viata sedentara, expertii in remodelare corporala iti ofera solutii.

Nimeni nu contesta eficienta procedurilor de infrumusetare corporala. Cu toate acestea, alimentatia sanatoasa si efortul fizic constant nu pot fi neglijate. La Orhideea Spa te asteapta "Silueta de vara", un mix de sport si terapii corporale. Opt sedinte de aerobic sau spinning combinate cu doua exfolieri si patru impachetari cu cafea verde te vor ajuta sa te reconturezi si sa redai pielii aspectul neted. Mult mai eficace decat orice pastila de slabit sau dieta restrictiva, programul include si patru intrari la piscina si o sedinta de masaj "Ice and Fire".

Beneficiile terapiilor

Indiferent de varsta, exfolierea corporala reprezinta un obicei de infrumusetare pe care nu ai voie sa-l uiti sau sa-l neglijezi. Pe langa indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii exfolierea stimuleaza circulatia sangvina. Prin efectuarea constanta, o data pe saptamana, tesuturile isi recapata aspectul de prospetime si tinerete. Datorita acestor calitati, exfolierea este recomandata inaintea procedurilor de remodelare, produsele folosite fiind mai usor asimilate de piele dupa realizarea exfolierii.

Impachetarea cu cafea verde


Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara ce favorizeaza relaxarea si starea de bine. Impachetarile sunt usor de suportat si se pot realiza pe tot corpul sau doar pe anumite zone cu probleme.

Masajul "Ice and Fire"


Este un masaj special de sezon, ce mizeaza pe extreme. Combinatia de pietre fierbinti si cuburi de gheata are rolul de a-ti trezi simturile activand circulatia sangvina. Pielea devine mai frumoasa si mai catifelata.

Exercitiul aerobic


Este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru sanatate ta. Accelereaza metabolismul, previne bolile cardiovasculare si mai ales combate stresul.


Sfatul specialistului:


"Exercitiul fizic trebuie privit drept o necesitate, nu doar ca un aliat impotriva kilogramelor in plus. Doar 25 de minute de sport duc la imbunatatirea starii de spirit, nivelul stresului este mai mic, iar cel al energiei mai mare, beneficiile asupra sanatatii sunt incontestabile. Daca efortul fizic este combinat si cu procedurile de remodelare, rezultatele vor fi pe masura. O silueta de invidiat, o sanatate foarte buna si o stare generala imbucuratoare".


Citeste si Revista Felicia

FOTO: urbanchristiannews.com

În articolul

"Silueta de vara" - un mix de sport si terapii corporale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care a luat avânt în România. Producătorii s-au aliniat cu preferinţele clienţilor: "Aduce multă satisfacţie"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x