Machiaj pentru toamnă ca la Hollywood

Publicat pe 18.06.2015 la 16:06 Actualizat pe 19.06.2015 la 12:22

Fii o trendsetteriță experimentând următoarele sfaturi pentru machiaj de toamnă. Accentuează-ți cele mai frumoase trăsături cu nuanțe și modele provocatoare. Compune un look fabulos de toamnă inspirându-te din cele mai moderne tendințe

Fii o trendsetteriță experimentând următoarele sfaturi pentru machiaj de toamnă. Accentuează-ți cele mai frumoase trăsături cu nuanțe și modele provocatoare.

Compune un look fabulos de toamnă inspirându-te din cele mai moderne tendințe. Fii atentă la condiția pielii și asigură-te că folosești doar produse de calitate. Evidențiază-ți trăsăturile încercând abilitățile pentru cele mai moderne tendințe.

De la îndrăzneț la elegant, vei găsi o mulțime de imagini pe care le poți încerca. Folosește o paletă bogată de culori, care se potrivește tipului tău de piele și culorii ochilor. Află câteva trucuri de machiaj pentru toamnă și începe o transformare din cap până la picioare.

Ten perfect

Nuanța mai închisă urmează linia părului și a bărbiei către gât. Apoi, nuanța mai deschisă se aplică pe partea interioară a feței. Această este o tehnică folosită pentru a atrage atenția către cele mai provocatoare trăsături. Pentru a crea o bază de machiaj natural, este important să folosești un burețel sau degetele.

Ochi mai mari

Vrei ochi mai mari? Este timpul să experimentezi un machiaj rapid, care să îți permite să adaugi strălucire aspectului tău.

Maximizează efecul vizual al ochilor, aplicând o linie subțire de dermatograf alb sau natural pe linia pleoapei de jos. Rezultatul va fi pur și simplu izbitor. Dacă vrei să creezi un machiaj de toamna mai subtil, poți folosi un fard de ochi în aceeași nuanță pentru a defini ochi.

Aplicarea fardului de obraz

Profesioniștii spun că aceste nuanțe arată minunat când sunt combinate cu toate tonurile pielii. Mai mult, lucrând cu produse de calitate poți garanta amestecul perfect.

Ridicarea rapidă a sprancenelor

Folosind un iluminator în culoarea șampaniei deasupra liniei sprâncenelor este soluția pentru rugăciunile noastre. Creează o linie a sprâncenelor proeminentă, care îți încadrează fața, folosind un truc profesional.

Curbarea naturala a genelor

Curbează-ți genele în mod natural, folosind o lingură. Ține acest instrument în dreptul genelor și începe aplicarea rimelului. Forma lingurei va da o alură frumoasă genelor. Scăpa de instrumentul tău de curbare, care poate face rău imaginii tale.

În articolul

Machiaj pentru toamnă ca la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x