5 gadgeturi care te ajută să faci fotografii mult mai bune

Publicat pe 23.01.2019 la 16:39 Actualizat pe 23.01.2019 la 16:42

Dacă te pasionează fotografia, sau pur și simplu îți dorești să faci fotografii mai bune, următoarele 5 gadgeturi ți-ar putea fi de ajutor.

Sărim peste aparatul foto și trecem direct la smartphone. Cele mai multe fotografii sunt realizate astăzi cu telefonul, ceea ce îi face pe mulți producători să aducă mereu îmbunătățiri camerelor foto, dar și să dezvolte accesorii care transformă orice smartphone într-un aparat foto profesional.

Dacă te pasionează fotografia, sau pur și simplu îți dorești să faci fotografii mai bune, următoarele 5 gadgeturi ți-ar putea fi de ajutor. Iată despre ce este vorba:

1. Un smartphone cu cameră foto performantă

Mai întai, ai nevoie de un telefon cu care să poți realiza fotografii la o calitate mult mai bună. Un smartphone cu cameră dublă, focalizare precisă și ecran care redă intens culorile, așa cum este Huawei P20 Lite, ar putea fi o alegere bună, mai ales că vine și cu alte caracteristici inedite, cum ar fi funcția de recunoaștere facială.

2. Un set de lentile foto pentru telefon

Prinse cu un clips de telefon, lentilele foto transformă chiar și un smartphone banal într-un aparat foto. Un set poate conține o lentilă cu unghi larg, o lentilă macro și o lentilă fisheye. Unul dintre cele mai apreciate branduri de lentile foto pentru telefon este Moment, dar atenție la compatibilitatea cu telefonul tău.

3. Un selfie stick

Outback Pole, de exemplu, este un selfie stick care poate fi utilizat împreună cu telefonul, camera GoPro sau aparatul DSLR. Are avantajul că oferă o mare stabilitate, așa că îl vei putea manevra fără să îți faci griji că vei scăpa telefonul.

4. Un minitrepied flexibil

Trepiedul nu mai este folosit doar fotografii profesioniști. Acum există și minitrepiedul pentru telefon, cum este de pildă GripTight GorillaPod Stand PRO, care e compatibil cu orice smartphone și are picioare flexibile, așa că poate fi așezat oriunde.

5. O imprimantă pentru smartphone

Desigur, poți utiliza în continuare imprimanta wireless pentru a scoate pe hârtie fotografiile din telefon, dar trebuie să știi că există și imprimante foto pentru telefon, portabile și deci mult mai simplu de folosit. Un astfel de dispozitiv funcționează cu o baterie suficient de mică cât să o strecori în geantă. Filmul pe care îl folosește oferă rezultate mai bune decât o imprimantă cu laser.

Sursa foto: Shutterstock.com

În articolul

5 gadgeturi care te ajută să faci fotografii mult mai bune

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x