Cum va poate oferi o firma de repatriere decedati linistea sufleteasca de care aveti nevoie?

acum 7 zile

In cazurile in care decesul unei persoane are loc pe teritoriul altei tari, tot ce va ramane de facut este sa apelati la o firma de servicii funerare specializata in repatrierea decedatilor.

AntenaPlay, 5.2 milioane de ore de vizionare pe fluxurile de live în 2019

acum 14 zile

Cele mai vizionate producţii pe platforma AntenaPlay în anul 2019 au fost: 1. Insula Iubirii; 2. Sacrificiul; 3. iUmor; 4. Asia Express şi 5. Chefi la cuţite.

Tot ce trebuie să știi despre gama A de la Samsung lansată anul acesta

acum 15 zile

Dacă judecăm după performanțe și preț, în gama high-end de la Samsung, se încadrează dispozitivele Note 10 și cele din familia S10, în timp ce terminalele mid-range și entry-level s-au unit într-o mare famile numită A în care se găsesc aparate pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Dulapul metalic "cu spiritul Craciunului", solutia ideala pentru depozitarea decoratiunilor de sarbatori

acum 29 zile

Daca locul nu este diferit de cel de anul trecut, atunci cu siguranta este inaccesibil: fie in debara, pe ultimul raft de sus, fie in pivnita sau in pod. Pentru ca aceasta scena sa nu se mai repete nici anul acesta, nici in urmatorii, avem solutia ideala pentru tine: un dulap metalic al carui singur scop este acela de a depozita decoratiunile de Craciun.

Ce sunt sigurantele automate si cum sa le alegi

acum 29 zile

Sigurantele electrice se vor alege intotdeauna in functie de puterea instalata pe circuitele din imobil si de tipul si sectiunea conductorilor utilizati.

O mama singură cere ajutor pentru a-şi putea creşte copiii

acum 29 zile

Zi de zi, noi poveşti incredibile de viaţă, dezvăluite în cadrul campaniei “Ajut eu!”, îşi regăsesc speranţa unui viitor mai bun, iar multe dintre ele sunt trimise de oameni pentru alţi oameni.

Cerere inedită pe platforma campaniei “Ajut eu!”

acum 32 zile

Sandra Stoicescu a prezentat în cadrul seriei zilnice “Ajut eu!” de la Antena 1 povestea a doi tineri din Suceava. Luciana şi Ciprian au înscris pe site-ul campaniei o dorinţă inedită: un bebeluş.

Serialul ”Sacrificiul” se vede INTEGRAL pe AntenaPlay

acum 33 zile

Cei care vor să revadă ”Sacrificiul” o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmărită integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fără pauze de publicitate.

Cătălin Moroşanu a spus “Ajut eu!” în cazul unui triplu campion mondial la karate

acum 33 zile

De curând, Eduard s-a calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, însă părinţii nu pot să îl susţină financiar pentru a ajunge acolo.

Sandra Stoicescu, apel către români: ”Ajutaţi familia Lilianei!”

acum 34 zile

O nouă poveste emoţionantă a fost adusă în faţa telespectatorilor aseară, în cea mai nouă ediţie a seriei zilnice ”Ajut eu!”, de la Antena 1.

244 de oameni generoşi s-au înscris să ajute o familie din Botoşani. Record în cadrul campaniei ”Ajut eu!”

acum 35 zile

Generoşii campaniei ”Ajut eu!” vin să le demonstreze că magia există. 244 de oameni au spus ”Ajut eu!” în cazul familiei Popovici. Cei care vor să ajute în continuare o pot face pe site-ul www.ajuteu.ro .

Sofia Vicoveanca şi Cosmin Seleşi s-au alăturat campaniei “Ajut eu!”

acum 36 zile

Cu fiecare zi care trece, noi poveşti incredibile de viaţă, dezvăluite în cadrul campaniei “Ajut eu!”, îşi recapătă strălucirea şi îşi regăsesc speranţa unui viitor mai bun.

”Sacrificiul”, lider de audienţă, la finalul primului sezon. Povestea continuă, în curând, la Antena 1

acum 39 zile

Momentele emoţionante, surprizele şi răsturnările de situaţie din ultimul episod din acest sezon al serialului ”Sacrificiul”, de la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului comercial. Ierarhia se păstrează şi la nivelul celorlalte categorii de public.

Horia Tecău s-a alăturat campaniei ”Ajut eu!”. Tenismenul a făcut un gest deosebit

acum 41 zile

În cadrul campaniei ”Ajut eu!”, Horia Tecău a ajutat-o pe Cristina, cea mai bine plasată româncă în clasamentul internaţional al jucătoarelor de tenis în scaunul cu rotile.

Răzvan şi Dani, Mihai Bendeac şi Alina Eremia s-au alăturat campaniei Ajut eu!

acum 43 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Rică Răducanu s-a alăturat campaniei Ajut eu!

acum 46 zile

În cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a familiei Şipoş, o familie formată din oameni pentru care lumina e cea mai mare dorinţă. Oameni care trăiesc în întuneric şi care, dacă ar avea o baghetă magică, ar face să fie lumină mereu.

Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

acum 47 zile

Povestea Mariei Mihalache începe cu "a fost odată o sală de dans şi o fetiţă". Fetiţa avea doar 5 ani, iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!” O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

acum 48 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro.

Denis Hanganu se alătură campaniei Ajut eu!

acum 49 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus “Ajut eu!” şi i-a făcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţă greu încercată de viaţă.

Monica Anghel şi Dorian Popa s-au alăturat campaniei Ajut Eu!

acum 50 zile

Monica Anghel şi Dorian Popa, alături de generoşi – aşa cum sunt numiţi toţi oameni care sar în ajutor pe platforma www.ajuteu.ro au făcut posibilă împlinirea unor noi dorinţe.

Astăzi, faceți cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEu”

acum 53 zile

Astăzi, în ziua în care Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, veți face cunoștință cu eroii campaniei ”AjutEU”.

Educația timpurie a copilului: 3 motive pentru a-l înscrie la creșă

acum 53 zile

Tichete de cresa sunt acordate de la începutul acestui an angajaților cu copii mici care vor să-și reia activitatea la locul de muncă. Aceste tichete se acordă lunar salariaților care nu beneficiază de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani (sau trei ani, în cazul copilului cu handicap) și de indemnizația aferentă.

Împlinește și tu o dorință pe ajutEu.ro

acum 54 zile

”AjutEu” este campania pe care Antena 1 o lansează la împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România. Prima gală ”AJUT EU”, va avea loc vineri, într-o ediţie de sărbătoare, la Antena 1.

Din 29 noiembrie până pe 1 decembrie, 3 zile de mare sărbătoare: Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media

acum 54 zile

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România şi aduce împreună oamenii care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda, într-o gală de sărbătoare, încărcată de emoţie, de surprize şi cu numeroși invitaţi speciali, prezentată de Sandra Stoicescu, de la 16:45.

Calitatea lenjeriilor BRODANK – o carte de vizită scrisă din părerile turiștilor mulțumiți

acum 57 zile

Hotelurile își câștigă reputația din confortul și serviciile pe care le oferă turiștilor dornici de o deconectare pe toate planurile.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »