5 jocuri de păcănele online cu tematică din filme și seriale

Publicat pe 20.02.2023 la 11:30 Actualizat pe 20.02.2023 la 11:38

Sloturile inspirate din filme și seriale sunt printre cele mai populare în rândul pasionaților de păcănele.

joc online pe fundal verde

jocuri de păcănele online cu tematică din filme

Producătorii de softuri pentru cazino au știut cum să profite de notorietatea producțiilor cinematografice, iar operatorii au introdus imediat jocurile în oferte lor.

Iată 5 sloturi din această categorie, care pot fi jucate și cu fonduri primite în cadrul unor oferte promoționale precum cele de aici: https://mrbit.ro/ro/promotions/offers

JUMANJI

Filmul „Jumanji” îl are în rol principal pe Dwayne Johnson, fiind unul dintre cele mai difuzate pe HBO. Slotul cu același nume are o grilă în formă de romb 3-4-5-4-3, pe care apar animalele din junglă, leul având cea mai mare valoare. Pe lângă Wild și Scatter, jocul atrage prin mai multe funcții speciale:

Sticky Vines – primești o învârtire suplimentară în care toate simbolurile Wild și cele care formează un câștig rămân pe role, iar celelalte pictograme se schimbă. Dacă Respinul aduce un nou Wild sau un nou simbol câștigător, rotirea se repetă.

Monsoon Wilds – Aceasta funcție e activată aleator în timpul jocului de bază. Una sau două role devin role Wild, iar restul rolelor se învârt fără să plătești o miză suplimentară.

Monkey Mayhem– După ce este acordat câștigul aferent rotirii, simbolurile sunt aranjate pe grilă de către o maimuță astfel încât să ai un câștig garantat.

Wild Stampede – Rinocerii invadează ecranul și îți aduc până la nouă simboluri Wild poziționate aleatoriu pe grilă.

Board Game – Este o rundă bonus declanșată de minim trei simboluri Scatter (de la 6 la 8 aruncări). Dai cu zarul și muți jetonul pe tabla de joc în funcție de valoarea obținută.

NARCOS

Serialul despre viața lui Pablo Escobar a făcut audiențe uriașe în toate țările în care a fost transmis. Jocul de păcănele online „Narcos” surprinde momentul în care agenții DEA încearcă să îl captureze pe celebrul traficant. Slotul are un simbol special Walking Wild – insigna DEA. Simbolul se deplasează de la dreapta la stânga, o poziție per rundă, până iese de pe grilă, cu condiția ca fiecare rotire să fie necâștigătoare. Dacă o învârtire nu aduce câștig, Wild-ul dispare.

Sunt două simboluri care declanșează funcții speciale: minim trei pictograme „Escobar după gratii” pe același rând inițiază un joc bonus cu trei rotiri gratuite. Dacă în timpul unei runde pe ecran apare o altă pictogramă cu Escobar sau o valiză, care se pot atașa formațiunii deja create, numărul de rotiri se resetează la trei. Trei pictograme „Free spins” oprite pe grilă înseamnă zece rotiri gratuite în care agenții sunt implicați într-un schimb de focuri cu oamenii lui Escobar. Pictogramele atinse de gloanțe se pot transforma în Walking Wilds.

GAME OF THRONES

Serialul „Game of Thrones” este, de asemenea, unul cu mulți fani. Cele mai valoroase simboluri din slot sunt sigla Game of Thrones (care este și Wild stivuit) și cele 4 sigilii ale caselor Baratheon, Lannister, Stark sau Targaryen. Cea mai importantă caracteristică este reprezentată de secvența de jocuri gratuite, declanșată de minim trei simboluri Scatter oprite pe grilă. Ai de ales dintre 4 secvențe:

învârtiri gratuite Baratheon – 8 învârtiri cu multiplicator 5x și 3 simboluri casă în stack;

învârtiri gratuite Lannister – 10 învârtiri cu multiplicator 4x și 4 simboluri casă în stack;

învârtiri gratuite Stark – 14 învârtiri cu multiplicator 3x și 5 simboluri casă în stack;

învârtiri gratuite Targaryen – 18 învârtiri cu multiplicator 2x și 6 simboluri casă în stack;

CREATURE FROM THE BLACK LAGOON

Slotul „Creature From the Black Lagoon” este bazat pe un film clasic lansat în 1954 ce spune povestea unei creaturi pe jumătate om, jumătate pește. Personajele încearcă să găsească și să prindă monstrul, înarmate cu harpoane și cuțite. Ele se scufundă în adâncuri folosind tuburi de oxigen și echipamente „antice” de scafandru. Jocul are trei tipuri de simboluri Wild: pictograma verde este Wild clasic, iar cele verde și roșie sunt Spreading Wild. Fiecare apariție a unui Wild generează un Respin.

Trei pictograme „Free spins” oprite pe grilă aduc 10 rotiri gratuite, iar cinci pictograme de acest fel declanșează o secvență cu 20 de runde gratuite, în timpul cărora trebuie să colectezi cât mai multe simboluri țintă.

PLATOON WILD PROGRESSIVE

Este un slot cu tematică de război, care continuă jocul Platoon, inspirat din filmul în care joacă Charlie Sheen. Personajul principal a renunțat la facultate pentru a se înrola în armată și a lupta în războiul din Vietnam. Pictogramele prezente pe grilă sunt imagini ale soldaților și gloanțe pe care scrie BAR.

Slotul are două simboluri speciale, Wild și Free Spins, dar și un joc bonus în care trebuie să colecționezi simboluri Jackpot. Cinci astfel de simboluri îți aduc de 5x miza, 6 – de 50 x miza, 7 – de 100 x miza, 8 – de 1000 x miza, iar de 9 – 2500 x miza. Jocul produs de iSoftBet are 20 de linii de plată.

În articolul

5 jocuri de păcănele online cu tematică din filme și seriale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x