5 moduri prin care îți poți reînnoi garderoba atunci când nu ai bani

Publicat pe 24.08.2016 la 10:23 Actualizat pe 24.08.2016 la 10:33

Ca să îți reînnoiești garderoba, ai nevoie de mai puțini bani decât credeai. Fiecare femeie visează să aibă acasă un dulap plin de haine și, de ce nu, un buget suficient de generos pentru a-și reînnoi constant garderoba. Cu toate acestea, nu întotdeauna avem la dispoziție banii necesari pentru un shopping sălbatic prin magazinele noastre preferate.

Ca să îți reînnoiești garderoba, ai nevoie de mai puțini bani decât credeai. Fiecare femeie visează să aibă acasă un dulap plin de haine și, de ce nu, un buget suficient de generos pentru a-și reînnoi constant garderoba. Cu toate acestea, nu întotdeauna avem la dispoziție banii necesari pentru un shopping sălbatic prin magazinele noastre preferate.

Uneori, însă, trebuie să-ți reînnoiești garderoba, indiferent de banii pe care îi ai la dispoziție. Ne aflăm la jumătatea ultimei luni de vară, toamna se apropie, iar iarna nu va întârzia nici ea să apară și ne va surprinde cu siguranță, la fel ca în fiecare an.

Acesta este motivul pentru care ne-am gândit să-ți oferim câteva soluții care te pot ajuta să-ți reînnoiești garderoba chiar și atunci când prin portofelul tău bate vântul:

1.Fă rost de banii de care ai nevoie
Hainele de iarnă sunt vândute, încă, la prețuri derizorii față de cele la care vor fi expuse pe rafturi începând din octombrie și noiembrie. Dacă vrei să faci „provizii” vestimentare pentru sezonul rece, acum este momentul să cumperi toate hainele și accesoriile de care ai nevoie. Dacă nu ai banii necesari, nu trebuie neapărat să împrumuți de la prieteni, ci îi poți lua și de aici. Totul este mult mai simplu și eficient decât credeai.

2.Caută magazinele online care oferă reduceri de prețuri la haine
Preţurile mici sunt printre principalele avantaje ale shoppingului online. În plus, unele magazine oferă tot timpul reduceri sau comercializează articole vestimentare şi chiar încălţăminte de foarte bună calitate, la preţuri care sunt tot timpul foarte mici. Află de pe internet care sunt magazinele care oferă reduceri și discounturi și vizitează-le înainte de a merge la shopping prin magazinele unde reducerile de prețuri sunt inexistente.

3.Cumpără haine în extrasezon
După cum notam mai sus, în timpul verii, hainele de iarnă sunt foarte ieftine şi pot fi cumpărate la preţuri derizorii. Unele magazine fac, încă, lichidări de stoc, iar obiectele vestimentare scoase la vânzare sunt de până la 10 ori mai ieftine decât în timpul sezonului cărora le sunt dedicate.

4.Intră și în magazinele de cartier
Poţi găsi şi în magazinele de cartier haine de bună calitate, care nu sunt de firma, dar care au preţuri mult mai mici decât cele din magazinele cunoscute. Dacă vei lăsa prejudecățile deoparte, vei evita magazinele din malluri și vei intra în magazinele de cartier, vei descoperi adevărate comori vestimentare la prețuri mult mai mici decât cele pe care te-ai obișnuit să le citești pe etichete. Indiferent dacă accesezi sau nu un credit de nevoi personale, întotdeauna este util să descoperi cele mai rentabile „surse” de haine.

5.Cumpără haine care erau la modă în sezonul trecut
Moda urcă întotdeauna prețurile unor produse și scade prețurile altor produse. Acest fenomen este valabil în special în cazul produselor vestimentare. Hainele care erau la modă în urmă cu un an sau doi sunt mult mai ieftine decât cele care fac furori în acest moment. Trebuie să știi, însă, că nu există o delimitare clară între trenduri și nimeni nu își va da seama cu adevărat că porți haine care nu mai sunt la modă în acest moment.

Foto: shutterstock.com/Andresr

În articolul

5 moduri prin care îți poți reînnoi garderoba atunci când nu ai bani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x