5 produse pentru autoaparare

Publicat pe 19.03.2020 la 11:14 Actualizat pe 19.03.2020 la 11:43

Intr-o societate in care siguranta este un element foarte important din viata oricarui om, varietatea de produse pentru autoaparare ajuta persoanele interesate de propria lor liniste si siguranta sa stea linistite in cazul unui atac venit fie din partea altor persoane sau chiar din partea unor animale.

Necesitatea investirii in produse pentru autoaparare este foarte pregnanta, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor, pentru ca oricine poate fi in ziua de azi tinta atacurilor hotilor si a animalelor.

Fara doar si poate, a cumpara un produs pentru autoaparare nu inseamna a investi banii in arme albe sau in alte produse care ar putea dauna iremediabil sanatatii atacatorilor sau care ar putea chiar sa ii lase fara suflare, ci mai degraba semnifica interesul cumparatorilor pentru propria lor siguranta. Fie ca isi cumpara o lanterna cu electrosocuri, un spray de autoaparare, un baston telescopic sau chiar un aparat de alungat cainii, oamenii, indiferent de varsta, sex sau ocupatie pot sta linistiti in privinta sigurantei lor.

Tipuri de produse pentru autoaparare si utilitatea lor

Primul si unul din cele mai importante si mai des achizitionate produse pentru autoaparare, usor de folosit, la indemana oricui si cu o putere suficient de mare incat sa tina atacatorii pe loc este spray-ul de autoaparare. Acesta poate fi cumparat la cel mai bun raport calitate-pret din oferta magazinului online https://www.shopu.ro/autoaparare si reprezinta o modalitate simpla si care nu afecteaza in mod ireversibil sanatatea atacatorilor.

Acest spray este lacrimogen, iritant si se manifesta prin senzatia de arsura in ochi, in nas si in caile respiratorii. Senzatia se declanseaza in mod automat prin reflexul de inchidere al ochilor, motiv pentru care, pret de cateva minute, atacatorul va fi dezorientat si va pierde victima din ochi. In cazul in care se aplica o cantitate mare de spray, apar simptome de tuse, precum si senzatii de voma. Spray-ul de autoaparare isi face efectul timp de 30 de minute, dupa care acesta dispare complet, fara efecte secundare.

Un alt produs de autoaparare foarte apreciat de catre utilizatori este lanterna reincarcabila cu LED si cu electrosoc. Acest produs are dubla functionalitate, atat cea de autoaparare, cat si cea de asigurare a luminozitatii potrivite pe timpul noptii. Lanterna este foarte rezistenta, are un corp metalic realizat din aluminiu si un snur de prindere, asigura lumina suficienta pentru ca utilizatorii sa se poata descurca in orice situatie pe timpul noptii si are un acumulator intern inclus.

Mai mult decat atat, lanterna cu Led si electrosoc are un buton cu trei pozitii, si anume On pentru aprindere si Off-On pentru actionarea electrosocului. Electrosocul este pozitionat pe marginile capatului luminos al lanternei. Produsul este calitativ, este extrem de util atat pentru a asigura conditii de vizibilitate bune pe timpul noptii, cat si pentru a asigura siguranta utilizatorilor prin provocarea unor senzatii de soc atacatorilor care sa ii induca in eroare pret de cateva zeci de minute.

Pentru ca nu numai oamenii ataca alti oameni, ci si problema cainilor comunitari este destul de importanta, in oferta magazinului online https://www.shopu.ro/autoaparare intra si aparatele pentru alungat cainii agresivi. Acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru oamenii care doresc sa scape de cainii foarte agresivi de pe strada sau care sunt lasati liberi de catre vecini. Aceste modele sunt dotate cu emitatoare de ultrasunete extrem de puternice, dar si cu LED-uri care alunga animalele prin intermediul efectului optic si flash-urilor foarte puternice.

Dispozitivele de alungat cainii emit sunete cu o frecventa intre 20 si 25 kHz, care nu pot fi auzite de catre oameni, insa sunt insuportabile pentru caini. Daca sunt folosite in mod corect, aceste aparate vor indeparta cainii agresivi. Pentru a functiona la putere maxima, dispozitivele trebuie sa fie indreptate catre cainii agresivi care vor fi deranjati de sunetele si de luminile emise.

Un alt produs important pentru auto-aparare este bastonul telescopic din otel. Acesta nu poate fi inclus in categoria armelor albe si nu va produce rani foarte grave utilizatorilor, ci mai degraba este un dispozitiv folosit in situatii de maxima urgenta, in care oamenii sunt atacati de alti oameni sau de animale si doresc sa ii tina departe. Bastonul telecopic pentru autoaparare este format din mai multe segmente de otel care se extind si care se strang foarte usor, astfel incat sa deruteze atacatorul.

Nu in ultimul rand, un alt produs de autoaparare foarte eficient se numeste Electrosoc Box, este usor de procurat din mediul online si are si functie de lanterna, pentru a asigura vizibilitatea pe timp de noapte. In plus, este usor de folosit, este rezistent la socuri mari si genereaza o tensiune de pana la 400 KV. Potentialii atacatori vor fi speriati si intimidati de fapt de descarcarea electrica foarte zgomotoasa si foarte puternica a acestui aparat care se alimenteaza la priza de 220 V si vine cu o husa ce poate fi prinsa la centura sau la curea.

Toate dispozitivele de aparare prezentate sunt foarte utile deopotriva pentru femeile si barbatii de toate varstele si de toate categoriile sociale, sunt ideale pentru situatiile in care acestia sunt amenintati fie de oameni cu intentii rele sau de animale agresive.

Sursa foto: shopu.ro

În articolul

5 produse pentru autoaparare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x