5 seriale pe care să le vezi vara asta

Publicat pe 29.07.2019 la 18:00 Actualizat pe 29.07.2019 la 18:04

Descoperirea unui nou serial reprezintă, mai mereu, un moment de reală bucurie. Fie că ești deja un cunoscător al celor mai îndrăgite seriale, fie de abia acum descoperi acest gen, îți propunem câteva recomandări pentru această vară

Cinematografia și televiziunea sunt printre „remediile“ pe care tot mai multe persoane le folosesc pentru a se relaxa și a a-și limpezi gândurile după o zi stresantă la locul de muncă. Cele mai noi filme și cele mai apreciate seriale sunt intens dezbătute pe rețelele sociale și, pentru că sunt multe producții bune, este greu de ales ce să urmărești mai întâi.

Chiar dacă stai acasă pentru a te uita la seriale, îți poți crea un mediu asemănător cu cel de la cinema. Ai nevoie de popcorn, răcoritoare și prieteni lângă tine. Diferența este că vei sta mai confortabil decât într-o sală de cinema. Așezat pe pat, pe un coltar sau pe fotoliu, pregătește-te să te uiți neîntrerupt la câteva dintre cele mai apreciate seriale din ultimii ani. Și, dacă nu știi de unde să începi, iată câteva recomandări:

1. „Breaking Bad“

„Breaking Bad“ este unul dintre cele mai vizionate seriale din toate timpurile. Despre Bryan Cranston, care îl interpretează pe profesorul de chimie Walter White, s-a spus că a făcut unul dintre cele mai bune roluri din istoria televiziunii. Serialul, care are cinci sezoane, spune povestea lui Walter White care, după ce este diagnosticat cu cancer, se apucă să producă și să vândă metamfetamină, pentru a le asigura celor din familie un viitor stabil. Partenerul lui în această afacere este un fost elev, Jesse Pinkman, interpretat de actorul Aaron Paul.

2. „The Crown“

Difuzat prima dată pe 4 noiembrie 2016, „The Crown“ a ajuns rapid un fenomen în rândul iubitorilor de seriale. Producția americano-britanică arată, într-o perspectivă nouă, domnia reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și aduce în atenția publicului ideea că monarhia poate fi un privilegiu, dar este un job full-time și poate deveni o povară. Actrița Claire Foy a interpretat-o pe tânăra regină Elisabeta a II-a în primele două sezoane, iar pentru următoarele două sezoane acest rol va fi jucat de Olivia Colman.

3. „Peaky Blinders“

Serialul de televiziune britanic „Peaky Blinders“ a fost lansat în 2013 și până acum au fost difuzate patru sezoane, al cincilea urmând să apară anul acesta. Acțiunea serialului are loc în Birmingham, Anglia, în anii de după Primul Război Mondial. Actorul Cillian Murphy îl interpretează pe Tommy Shelby, liderul bandei Peaky Blinders. Numele serialului vine de la cel al unei bande de tineri despre care se spune că au activat în secolul al XIX-lea și despre care se credea că ascund lame în șepci, pentru a le folosi apoi pe post de arme.

4. „La Casa de Papel“

Poate cel mai mediatizat serial din ultima perioada, „La Casa de Papel/ Money Heist“ este o producție spaniolă, realizată de Álex Pina. Difuzat prima dată la 9 mai 2017, serialul a ajuns la sezonul al treilea, care a avut premiera în luna iulie a acestui an. O bandă de infractori, care nu au nimic de pierdut, e implicată în cea mai mare lovitură dată vreodată - pătrunderea în Monetăria Regală a Spaniei pentru a tipări 2,4 miliarde de euro. Întregul plan este gândit și coordonat de un bărbat misterios, cunoscut sub numele de El Profesor. În sezonul al treilea, ținta infractorilor este Banca Națională a Spaniei.

5. „Stranger Things“

Un alt serial care se află, în prezent, în centrul atenției este „Stranger Things“. O producție science-fiction creată de Matt și Ross Duffer, serialul se concentrează asupra dispariției misterioase a unui copil și apariția unei fete cu puteri psihice și evenimentele care decurs din aceste două momente. Acțiunea serialului are loc în 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana. Până în prezent, au fost difuzate trei sezoane din acest serial.

Ție ce seriale ți-au atras atenția în ultima perioadă?

Foto: Shutterstock

În articolul

5 seriale pe care să le vezi vara asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x