6 accesorii cu care nu ai cum sa treci neobservata cand le porti

Publicat pe 19.03.2020 la 11:44 Actualizat pe 19.03.2020 la 12:19

Te-ai intrebat vreodata cum poti obtine o tinuta perfecta, fara prea mari eforturi? Raspunsul este simplu: poarta accesorii! Din fericire, chiar si cea mai banala tinuta poate fi completata cu ajutorul accesoriilor potrivite, care reusesc sa te scoata in evidenta in orice moment al zilei.

Descopera, in randurile urmatoare, care sunt accesoriile care te vor ajuta sa nu treci neobservata de fiecare data!

Cerceii supradimensionati

Modul in care iti accesorizezi tinutele de zi cu zi te ajuta sa iti manifesti creativitatea si sa dai dovada de bun-gust. De aceea, cu o caseta de bijuterii bine pusa la punct, vei reusi sa scoti din anonimat orice piesa vestimentara pe care o porti. Cele mai indragite bijuterii sunt, fara indoiala, cerceii. Daca vrei sa pui in valoare hainele purtate, alege o pereche de cercei supradimensionati. Culorile puternice, precum verde smarald, albastru, rosu, portocaliu sau galben, reprezinta alegerea perfecta pentru cerceii statement, care pot fi combinati atat cu o pereche de jeansi si cu un tricou, cat si cu o rochie eleganta. Cerceii din material textil, sub forma de ciucuri, snururi sau impletituri sunt, la randul lor, o alegere excelenta ori de cate ori iti doresti sa porti accesorii atipice.


Lantisoarele cu pandantiv

Lantisoarele lungi cu pandantiv, in continuare in trend, te ajuta sa obtii o tinuta fresh. Pentru ca acestea creeaza linii verticale, gatul tau va parea mai lung. Totusi, nu uita ca nu e recomandat sa combini bijuteriile mari, care ies imediat in evidenta, cu alte accesorii masive. Este de preferat sa porti un singur lantisor lung, pe care sa-l asortezi cu o bluza sau o rochie cu decolteu discret. Gasesti bijuterii pe metaphora.ro, cu ajutorul carora iti poti accesoriza corespunzator tinutele preferate.

Curelele

Curelele sunt accesorii esentiale, care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba, deoarece iti scot in evidenta talia si iti completeaza outfitul. Ca o regula generala, exista numeroase stiluri de curele, folosite pentru diferite scopuri. Cauti o curea pe care sa o porti la birou? Asigura-te ca modelul ales se asorteaza cu tinuta ta de serviciu. Nu este recomandat sa porti curele stralucitoare sau prea late intr-un mediu office. In schimb, pentru o tinuta casual sau eleganta, o curea care sa te scoata in evidenta este, uneori, singurul accesoriu de care ai nevoie.

Esarfele

O tinuta monocroma poate fi pusa in valoare de o esarfa din matase, mai ales daca nu te incanta bijuteriile. De fapt, orice tinuta poate fi accesorizata cu o esarfa din matase, care ofera o nota de eleganta si o pata de culoare. Poti sa porti o esarfa de matase in par, la mana, la gat, astfel incat sa nu treci neobservata.

Vrei sa porti o esarfa de matase in cel mai simplu mod? O poti lega la gat, in diferite feluri, cu funda sau cu un nod lejer, fiind la fel de eleganta ca un colier. Esarfa de matase poate fi purtata si la mana, legata cu o funda sau cu un simplu nod. In plus, o poti purta in par sau iti poti prinde parul cu ea, in loc de elastic.

Gentile cu aplicatii

Alegerea gentii potrivite te poate scoate din anonimat in orice moment, tinand cont de faptul ca este un accesoriu care, de cele mai multe ori, iese primul in evidenta. Ai grija, asadar, ca geanta sa se asorteze cu obiectele vestimentare pe care le porti si cu evenimentul la care participi. O geanta cu aplicatii se integreaza perfect intr-un outfit casual, ce poate fi purtat atat la o petrecere, cat si la o iesire in oras. Poti alege, de exemplu, o geanta cu aplicatii in nuante de roz sau mov, culori ideale pentru a accesoriza un outfit monocrom.

Ochelarii de soare

Gama de ochelari de soare este foarte diversificata, astfel incat exista modele care raspund tuturor asteptarilor si preferintelor: modelele cu lentile ovale, geometrice sau cu rame ultrasubtiri sunt printre cele mai des intalnite variante. In plus, daca iti doresti un look extravagant, poti gasi varianta supradimensionata pentru aproape toate tipurile de ochelari, de la cei cat-eye, pana la formele perfect rotunde, care ne amintesc de John Lennon.

Tine cont de trucurile din acest articol si fii convinsa ca vei crea de fiecare data outfituri inspirate, cu personalitate.

Sursa foto: pexels.com

În articolul

6 accesorii cu care nu ai cum sa treci neobservata cand le porti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x