7 bauturi non-alcoolice pe care le poti oferi la o petrecere

Publicat pe 26.06.2019 la 14:22 Actualizat pe 26.06.2019 la 14:25

Pornind de la bauturile alcoolice si pana la cele non-alcoolice, acestea trebuie sa fie atent selectionate. Pe de o parte, trebuie sa stii ce anume prefera fiecare invitat si sa te indrepti catre ceea ce iubeste majoritatea, mai ales atunci cand vine vorba despre bauturile alcoolice.

O petrecere este intotdeauna binevenita. Te simti bine, te relaxezi, canti si dansezi, esti in largul tau. Cu toate acestea, gandindu-te la organizare, aproape ca iti vine sa renunti. Trebuie sa urmaresti atent fiecare pas, pornind de la lista de invitati, rezervarea salii de eveniment, ba chiar si stabilirea meniului.

Tema evenimentului este cat se poate de importanta, trebuie sa stii cui te adresezi, ce fel de eveniment planifici si mai ales cum sa ii determini pe toti sa se simta bine. Toate aceste lucruri sunt importante si bine de cunoscut inainte de a face aceasta planificare.

Care sunt bauturile potrivite pentru petrecere?

Pornind de la bauturile alcoolice si pana la cele non-alcoolice, acestea trebuie sa fie atent selectionate. Pe de o parte, trebuie sa stii ce anume prefera fiecare invitat si sa te indrepti catre ceea ce iubeste majoritatea, mai ales atunci cand vine vorba despre bauturile alcoolice.

De asemenea, daca la eveniment urmeaza sa mancati pizza, atunci poate ca ar fi bine sa te concentrezi catre bere. Desigur, nu toti invitatii consuma bauturi alcoolice, asa ca stabileste o lista de bauturi non-alcoolice de care sa se poata bucura si cei care conduc o masina sau pur si simplu doresc un stil de viata mai sanatos.

Iata mai jos 7 bauturi non-alcoolice pe care le poti oferi la o petrecere!

1. Apa plata si minerala

Oare exista persoana care sa nu consume apa atunci cand este la o petrecere? Mai mult ca sigur, nu! Aceasta este de nelipsit atunci cand vine vorba de un eveniment, fie ca ne adresam celor ce consuma alcool sau celorlalti. Asigura-te ca ai suficienta apa pentru invitati.

2. Ceaiul cald si rece

Iata o alta varianta de bauturi non-alcoolice. Daca cei invitati de tine nu iubesc deloc alcoolul, ai putea sa le sugerezi un ceai cald, atunci cand afara este frig sau unul rece si proaspat, atunci cand este o zi calduroasa. Ceaiul din plante sau fructe este o bautura cat se poate de sanatoasa.

3. Cafeaua espresso si la filtru

Cafeaua este ceruta aproape de toti invitatii. Fie ca optezi pentru cafeaua espresso, fie pentru o cafea la filtru, este bine ca in timpul evenimentului sa ii servesti pe toti. In acest fel, acestia vor dobandi mai multa energie si vor sta pana dimineata tarziu.

4. Limonada cu menta sau cu fructe de padure

Limonada este o bautura non-alcoolica foarte populara. Se realizeaza din lamai proaspete, stoarse, la care se adauga menta sau fructe de padure. Mai ales atunci cand evenimentul se desfasoara vara, limonada poate fi o solutie racoroasa pentru cei care evita alcoolul si pentru copii.

5. Sangria fara alcool

Iata o bautura racoritoare si foarte populara la petreceri: sangria. Aceasta nu contine deloc alcool si poate fi servita aproape de oricine. O adevarata bogatie de fructe, fara picatura de alcool, un preparat specific spaniol, care mai mult ca sigur te va ademeni sa il incerci.

Ai nevoie de suc de struguri, de portocale, de lamaie si de lime. Separat, vei avea nevoie de un sfert de mar taiat si de o jumatate de portocala. Se amesteca toate sucurile si apoi se pune portocala si merele. Se lasa la frigider mai mult timp, de la 4 la 48 de ore si apoi se serveste rece.

6. Mojito fara alcool

Ai nevoie de apa minerala, suc de lime, 1 lime taiat felii, menta proaspata, zahar si gheata. Se adauga menta si sucul de lime alaturi de zahar intr-un shaker si se agita bine. Apoi se adauga gheata si se decoreaza paharul cu frunze de menta.

7. Shirley Temple fara alcool

Ai nevoie de bere de ghimbir (1 litru), sprite sau 7Up, de grenadine, cirese maraschino si gheata. Se pune gheata in pahare, dupa care se toarna grenadinele, se aduga in fiecare 250 ml de bere/sprite si 7Up si la final se adauga cateva cirese maraschino. Aceasta bautura este delicioasa si racoroasa.

Intr-un cuvant, toate aceste bauturi sunt sanatoase si pot fi consumate aproape de oricine. Acestea contin vitamine stoarse din sucuri proaspete, necesare pentru sanatate.

În articolul

7 bauturi non-alcoolice pe care le poti oferi la o petrecere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x