A lăsat-o MASCĂ până și pe Selena Gomez! Cum și-a apărat Justin Bieber noua iubită de fanii răutăcioși

Publicat pe 16.08.2016 la 14:14 Actualizat pe 16.08.2016 la 14:30

A ținut să le arate fanilor noua lui relație și rău a făcut! Unora nu le-a picat deloc bine vestea, așa că au reacționat pe măsura. Justin Bieber și-a apărat însă partenera de comentariile răutăcioase ale internauților și a decis să-și închidă contul de instagram.

hepta.ro

A ținut să le arate fanilor noua lui relație și rău a făcut! Unora nu le-a picat deloc bine vestea, așa că au reacționat pe măsura. Justin Bieber și-a apărat însă partenera de comentariile răutăcioase ale internauților și a decis să-și închidă contul de instagram.

Zilele trecute, Justin Bieber a postat mai multe fotografii cu el și actuala iubită, fiica artistului Lionel Richie, Sofia. Unii dintre susținătorii lui nu au fost de acord cu această relație, așa că au avut tot felul de postări urâte, pe instagram, la adresa tinerei.

În scenă a intrat și fosta iubită a lui Bieber. Starul canadian şi Selena Gomez au schimbat mai multe replici dure pe reţeaua de socializare, pe parcursul weekendului.

Totul a pornit de la fotografiile, în care Justin Bieber apare alături de Sofia Richie (foto), ce au fost publicate de cântăreţ. După ce a primit mai multe comentarii abuzive din partea unor fani, el a ameninţat că va schimba statusul contului său în ”privat”.

O sa-mi fac contul de Instagram privat, dacă nu încetaţi cu ura asta care a scăpat de sub control. Dacă aţi fi fani cu adevărat, nu aţi fi atât de răi cu oamenii care îmi plac”, a scris el în dreptul ultimei poze publicate.

Selena Gomez i-a scris, în dreptul aceleiaşi fotografii, să înceteze să mai publice imagini cu iubita sa, dacă nu vrea să creeze tensiuni.

Dacă nu poţi face faţă urii, nu mai publica fotografii cu iubita ta - ar trebui să fie specială doar pentru tine. Nu fi supărat pe fanii tăi. Te-au iubit şi susţinut înainte ca oricine altcineva să o fi făcut”, a scris ea.

Justin Bieber a răspuns cu un mesaj criptic, care părea să sugereze că artista americană l-ar fi folosit să ajungă celebră.

Este ciudat să văd oameni care m-au folosit pentru a primi atenţie că arată cu degetul”, a scris cântăreţul.

Schimbul de replici a continuat, iar Selena Gomez (foto) a vrut să aibă ultimul cuvânt: ”Ciudat este cum unii care au înşelat de mai multe ori arată cu degetul pe cei care au fost iertători şi i-au susţinut, nu-i de mirare că fanii sunt supăraţi. Trist. Toată dragostea”.

Justin Bieber s-a aflat, în weekend, în Japonia, pentru un concert din cadrul turneului ”Purpose”, alături de iubita sa, Sofia Richie, care este fotomodel.

Sofia Richie este sora vitregă a vedetei Nicole Richie, fiica artistului Lionel Richie.

Justin Bieber a avut o relaţie cu Selena Gomez din 2011 până în 2014.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

În articolul

A lăsat-o MASCĂ până și pe Selena Gomez! Cum și-a apărat Justin Bieber noua iubită de fanii răutăcioși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x