SCENELE INFIDELITĂȚII! Cum au fost surprinși Brad Pitt și Marion Cotillard. Imaginile ASTEA au declanșat furia Angelinei?

Publicat pe 22.09.2016 la 09:43 Actualizat pe 22.09.2016 la 10:09

Brad Pitt și femeia, despre care s-a spus că a reprezentat adevăratul motiv pentru care mariajul lui cu Angelina Jolie se apropie de final, este și cea cu care trăiește o poveste de dragoste incendiară, în ultimul său film.

Brad Pitt și femeia, despre care s-a spus că a reprezentat adevăratul motiv pentru care mariajul lui cu Angelina Jolie se apropie de final, este și cea cu care trăiește o poveste de dragoste incendiară, în ultimul său film. Oare scenele intime cu el și Marion Cotillard au declanșat furia Angelinei?

Coincidență sau nu, Brad Pitt și Marion Cotillard fac echipă în lungmetrajul Allied, care va avea lansarea oficială peste doar două luni. În film, ei joacă rolul unor îndrăgostiți, drept urmare, cei doi au parte din plin de astfel de momente pe platourile de filmare.

Se pare că în ideea de a forma un cuplu veritabil pe marile ecrane, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună și au început astfel să se apropie tot mai mult.

În ciuda zvonurilor apărute, Marion susține că este fericită alături de iubitul ei și că nu are nici o legătura cu divorțul anului.

Iată câteva secvențe din filmul în care au jucat cei doi!

În Allied, Brad Pitt joacă rolul unui ofţer care, aflat într-o misiune mortală în spatele liniilor inamice în Africa de Nord a anului 1942, se întâlneşte cu o luptătoare a Rezistenţei Franceze, interpretată de actriţa franceză Marion Cotillard. Reuniţi în Londra, relaţia lor este ameninţată de presiunile extreme ale războiului.

Pelicula, care printre altele cuprinde și secvențe de dragoste între cei doi, va avea premiera în America, anul acesta, pe 23 noiembrie.

În articolul

SCENELE INFIDELITĂȚII! Cum au fost surprinși Brad Pitt și Marion Cotillard. Imaginile ASTEA au declanșat furia Angelinei?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x