Cântăreața Adele, în lacrimi! Gestul incredibil pe care artista l-a făcut pentru victimele incendiului din Grenfell Tower

Publicat pe 15.06.2017 la 13:18 Actualizat pe 15.06.2017 la 16:45

Cantareata a vizitat Grenfell Tower pentru a le oferi sprijin victimelor incendiului.

Cântăreaţa britanică Adele a făcut o vizită discretă, miercuri seară, la Grenfell Tower din Londra, pentru a le oferi sprijin victimelor, după ce blocul a fost devastat de un incendiu soldat cu 12 morţi, bilanţ care ar putea creşte.

În total, 78 de răniţi sunt trataţi la spital, iar 18 dintre aceştia se află în stare critică. Însă, în momentul izbucnirii incendiului s-ar fi aflat mai multe persoane în clădire, care încă nu au fost găsite.

Potrivit unor imagini publicate în reţelele de socializare, Adele a mers la Grenfell Tower, miercuri seară, pentru a sprijini comunitatea locală. Artista ar fi fost însoţită de soţul ei, Simon Konecki, informează nme.com.

Adele ar fi mers între oameni şi i-ar fi îmbrăţişat, potrivit unui site administrat de fani ai cântăreţei.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat în noaptea de marţi spre miercuri, la ora locală 1.16 (3.16, ora României).

Adele, născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică ”Noua Amy Winehouse”.

În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorită unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” şi ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” şi ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cântec al anului” şi ”înregistrarea anului”.

În articolul

Cântăreața Adele, în lacrimi! Gestul incredibil pe care artista l-a făcut pentru victimele incendiului din Grenfell Tower

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x