Adevărul a ieșit la iveală! Motivul INCREDIBIL pentru care Eba și Syda au DIVORȚAT după doar patru ani de mariaj

Publicat pe 05.09.2016 la 19:02 Actualizat pe 05.09.2016 la 19:30

S-au căsătorit în 2012, au ajuns la divorț patru ani mai târziu. Elena Băsescu și Bogdan Ionescu alias Syda au hotărât să-și încheie mariajul într-un mod discret și să păstreze o relație de respect.

S-au căsătorit în 2012, au ajuns la divorț patru ani mai târziu. Elena Băsescu și Bogdan Ionescu alias Syda au hotărât să-și încheie mariajul într-un mod discret și să păstreze o relație de respect.

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc a analizat pentru libertatea.ro unele dintre cele mai recente imagini cu celebrul cuplu și a dat verdictul.

După ce s-a uitat pe materialul foto realizat, la mare, de paparazzi, specialistul a ajuns la concluzia că Elena Băsescu și Bogdan Ionescu ajunseseră să aibă o relație soră-frate, nicidecum soție-soț.

“Ca orice lucru în lume şi iubirea erotică (cea între parteneri sexuali) are un început şi un sfârşit. Numai filmele americane sugerează că ea durează la nesfârşit şi NU este deloc aşa. Doar iubirea general umană poate dura o viaţă. Aceasta include iubirea pentru parinţi, bunici, iubirea de Dumnezeu etc. Iubirea erotică însă are alte reguli.

Oamenii tineri tind să divorţeze odată ce magnetismul erotic dintre ei scade aproape de zero. Acesta nu este însă un motiv ca să dispară şi respectul. Era clar de astă vară că între fiica fostului preşedinte şi soţul ei nu mai există decât o relaţie de tip frate-soră bazaţă pe respect, pe îngrijirea copiilor, pe anumite scopuri comune.

În fotografiile de la mare ei nu se mai ţineau deloc de mână, nu se mai tachinau, nu se mai sărutau, nu se mai ţineau în braţe. Dacă pereţii cabinetelor psihologice ar avea gură să spună câte cupluri se plang că au ajuns în acest stadiu.

Unii nu divorţează pentru că sunt constrânşi de obligaţii, au credite comune sau alte chingi care îi ţin legaţi fedeleş unul de altul. Eba şi soţul ei sunt oameni independenţi financiar, nu au fost constrânşi de necesităţi să rămână într-o relaţie în care trăiau, tineri fiind, precum oamenii bătrâni“, a spus psihologul.

În articolul

Adevărul a ieșit la iveală! Motivul INCREDIBIL pentru care Eba și Syda au DIVORȚAT după doar patru ani de mariaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x