Adriana Trandafir: ”Este un cadou special pentru mine! Am venit cu tot «bagajul»"

Publicat pe 11.06.2018 la 09:27 Actualizat pe 11.06.2018 la 09:33

Au mai rămas două episoade din primul sezon al serialului, care pot fi urmărite, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, dar povestea producției nu se va încheia aici, “Fructul oprit” urmând să aibă și al doilea sezon.

Talentată și îndrăgită de publicul român, Adriana Trandafir este recunoascătoare pentru proiectele profesionale în care a fost implicată, dar și pentru famila frumoasă pe care o are. Actrița, care poate fi urmărită în serialul “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, mărturisește că cel mai mare rol pe care l-a avut, care este unic și magic, este cel de mamă.

Mi-am așteptat și asumat toate rolurile pe care le-am primit cu tot sufletul meu! Dar trebuie să recunosc faptul că întotdeauna am fost adusă de Dumnezeu în perioadele de glorie ale teatrelor unde am fost angajată. Reșița, Odeon și Teatrul de Revistă, de unde m-am și pensionat. Încă sunt olimpică, încă mai aștept rolurile de vârsta pentru ce o să urmeze, încă sunt ca o lumânare ce arde de la amândouă capetele deodată, încă citesc. M-am înscris la Doctorat, crezând că o să am timp să-l parcurg pentru sufletul meu în liniște (dar m-am înselat), încă țin pasul cu munca de profesor, încă privesc încrezătoare în viitor, neuitând să mă bucur de prezent, încă zâmbesc, iubesc și am speranțe profesionale. Dar cel mai mare rol pe care l-am avut, unic și magic, nu l-am primit în profesie, ci în viață. Sunt mama Mariei Speranța și a lui Ștefan. Rolul pe care nu l-am jucat, dar îl aștept încă? Păi sper să fiu și bunică!”, declară Adriana Trandafir.

Actrița și-a îmbogățit experiența profesională cu rolul Linei Boască din serialul de la Antena 1, în cadrul căruia formează un cuplu de olteni plin de umor alături de Marian Râlea.

“Este un cadou special pentru mine! Am venit cu tot «bagajul»", pe care l-am adunat în zeci de ani de muncă artistică și de viață, dornică și deschisă să pot să mă integrez în această formulă de lucru și să învăț de la fiecare, pentru că niciodata nu știm tot și nu deținem adevărul absolut”, mărturisește actrița din “Fructul oprit”.

Au mai rămas două episoade din primul sezon al serialului, care pot fi urmărite, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, dar povestea producției nu se va încheia aici, “Fructul oprit” urmând să aibă și al doilea sezon.

În articolul

Adriana Trandafir: ”Este un cadou special pentru mine! Am venit cu tot «bagajul»"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x