ALARMANT. Cele mai recente imagini cu Selena Gomez au băgat panica în fani: "A slăbit atât de mult, sper că totul este bine"

Publicat pe 10.10.2016 la 16:02 Actualizat pe 10.10.2016 la 16:54

Cele mai recente imagini cu Selena Gomez o surprind pe aceasta total schimbata. Fanii sunt ingrijorati.

hepta.ro

La o lună de când a anunțat că va face o pauză în cariera muzicală pentru a-și rezolva problemele de sănătate, Selena Gomez a fost văzută în Tennessee. Fanii au profitat de prilej și și-au făcut poze cu artista.

Problemele de sănătate par să-și lase amprenta asupra cântăreței Selena Gomez. Ea a fost surprinsă, sâmbătă, într-un local din Tennessee, unde a mers să ia masa.

Vizibil mai slabă decât odinioară, artista și-a îngrijorat admiratorii. Fanii care au întâlnit-o au profitat de prilej și și-au făcut poze cu ea, iar ulterior imaginile au ajuns pe internet, stârnind controverse.

"Este atât de slabă", "a slăbit, sper că este ok", "a slăbit atât de mult, sper că totul este bine", așa sună câteva dintre comentariile, pe care fanii le-au lăsat, la cele mai recente poze cu artista.

Diagnosticată cu lupus, Selena Gomez a anunțat în urmă cu o lună că va face pauză în carieră pentru a se concentra asupra sănătății sale.

"Am descoperit că anxietatea, crizele de angoasă şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului care ridică propriile provocări", a explicat cântăreaţa într-un comunicat publicat pe site-ul turneului său.

'Vreau să mă concentrez asupra sănătăţii mele şi de aceea am decis să iau o pauză. Le mulţumesc fanilor mei pentru sprijin. Ştiu că nu sunt singură şi îi încurajez şi pe alţii care au probleme de sănătate să şi le rezolve', a mărturisit Selena.

În articolul

ALARMANT. Cele mai recente imagini cu Selena Gomez au băgat panica în fani: "A slăbit atât de mult, sper că totul este bine"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x