Petrecere ca-n povești! Prințese și zâne la botezul fiicei cuplului Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. IMAGINI INCREDIBILE

Publicat pe 19.09.2016 la 14:01 Actualizat pe 19.09.2016 la 15:10

Petrecere mare în familia Ciucu! Alexandru și Alina au avut o duminică plină de emoții, având în vedere că și-au botezat cea de-a doua fetiță. După ceremonia religioasă, invitații au petrecut ca-n povești.

Petrecere mare în familia Ciucu! Alexandru și Alina au avut o duminică plină de emoții, având în vedere că și-au botezat cea de-a doua fetiță. După ceremonia religioasă, invitații au petrecut ca-n povești.

Familia Ciucu a avut o duminică plină de “zâne” și “prințese”, alături de peste 200 de prieteni apropiați și de 50 de copii veseli și talentați, veniți să petreacă la botezul Anei Raisa, fetiță cea mică a cuplului Alexandru Ciucu și Alină Sorescu.

Ziua de duminică a început dis de dimineață cu un program bine stabilit, dar foarte aglomerat. Soții Ciucu și fetițele lor, Carolina și Ana Raisa, aranjați impecabil pentru o zi atât de importantă, au avut de bifat o ședința foto în parc înainte de slujbă religioasă.

Ceremonia de creștinare a micuței Ana Raisa a avut loc la biserică din zonă Pipera care poartă hramul Adormirea Maicii Domnului alături de membrii familiei și de cei mai apropiați prieteni. În cristelniță a fost turnat simbolic și un strop din apa adusă de către designerul Alexandru Ciucu din Răul Sfânt, din Iordan, așa cum a făcut și la botezul primei sale fiice, Carolina.

Apoi au dat startul uneia dintre cele mai frumoase zile din viață lor. “Plecând de la desenele animate care îi plac Carolinei în această perioadă, am ales ca temă pentru botez “Zâne și Prințese”. De altfel și mesele din sală petrecerii au avut astfel de nume, așa că unii invitați s-au așezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit să fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de roșu trandafir.”, povestește Alina Sorescu, mămica celor două prințese Ciucu.

Printre cele peste 200 de persoane prezente la petrecerea de botez s-au numărat prieteni apropiați, familie, colaboratori tradiționali, dar și persoane publice.

Cu toții s-au delectat cu meniul internațional, gândit în detaliu de Alexandru și Alina, a cărui vedetă rămâne file-ul de somon cu creveți la grătar, servit în nufăr de orez, noisette și sparanghel cu unt de lămâie. Preparatul tradițional de pe mesele invitaților care, după părerea soților Ciucu ar trebui “legiferat”, au fost sarmalele fără de care cei doi nu concept petrecere de nuntă sau botez.

Cel mai vesel și colorat colț a fost cel special creat pentru cei 50 de prichindei care s-au distrat și au zburdat până la epuizare atât în grădină din față cortului Aristocrat, cât și în sală, cu ajutorul animatorilor, a programului special prezentat de Gașcă Zurli și a recitalului susținut de picii talentați de la Atelierul de Muzică al Alinei Sorescu.

Copiii aduc întotdeauna veselie și candoare. Le-am pregătit micilor invitați meniuri speciale așezate aproape de locul de joacă, un candy bar cu dulciuri irezistibile, un spectacol pe cinste, cu jocuri și personaje îndrăgite de ei, dar și un recital cu preferații Carolinei, Gașcă Zurli.”, povestesc părinții sarbatoritei.

Tortul a fost atracția zilei pentru toți invitații: “Un carusel în alb, roz și auriu, potrivit unei petreceri cu prințese din povești. Trebuie să recunosc că în alegerea lui a contat părerea Carolinei, surioară mai mare, care este fascinată de căluții cu care prinții le duc călăre pe Albă-că-Zăpada și pe Frumoasă Adormită.”

Vezi alături o galerie foto impresionantă de la botezul fetiței!

În articolul

Petrecere ca-n povești! Prințese și zâne la botezul fiicei cuplului Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. IMAGINI INCREDIBILE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 mai 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se întoarcă. Ce l-a dezamăgit cel mai mult pe Radu în România
a1.ro
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a pășit în fața altarului
HelloTaste.ro
Plăcintă cu cartofi și șuncă. Rețetă de plăcintă sărată, pentru gustări zilnice
Catine
Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
useit.ro
Nokia 3210 revine pe piață după 25 de ani. Cât costă și cum arată varianta din 2024 a telefonului legendar
as.ro
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”
MediCOOL
Ce simptome apar când ai tensiune mare. Cum îți poți da seama că suferi de hipertensiune 
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Sarcina după 35 de ani: riscurile implicate
MediCOOL
Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană. Ce e indicat să știi despre fiecare
HelloTaste
Batoane pufoase cu gem. Rețetă simplă pentru deliciul copiilor
x