Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

Publicat pe 05.12.2019 la 10:03 Actualizat pe 05.12.2019 la 10:07

Povestea Mariei Mihalache începe cu "a fost odată o sală de dans şi o fetiţă". Fetiţa avea doar 5 ani, iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare


Zi de zi, noi poveşti incredibile de viaţă, dezvăluite în cadrul campaniei Ajut eu!, îşi regăsesc speranţa unui viitor mai bun. S-a întâmplat şi miercuri după-amiază, când în cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, când Sandra le-a prezentat telespectatorilor o poveste emoţionantă a unei micuţe dansatoare, un copil minune care a reuşit să ducă numele României pe cele mai înalte culmi ale dansului, dar căruia îi este teamă: „Am o frică mare că dansul se poate opri oricând pentru că, neavând bani, nu ştiu cât mai pot continua!”, le-a povestit micuţa campioană.

Povestea Mariei Mihalache începe cu "a fost odată o sală de dans şi o fetiţă". Fetiţa avea doar 5 ani, iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare. De atunci, Maria dansează zilnic, acasă sau la sala de antrenament, și are deja cinci titluri de campioană a României la dans sportiv. O performanţă obţinută cu mult efort dar şi cu satisfacţia imensă de a oferi oamenilor momente de graţie şi emoţie. Maria are un palmares bogat, a fost multiplă campioană a ţării la diferite grupe de vârstă, campioană naţionala la 10 dansuri si are multe medalii de aur şi argint la competiţii internaţionale.

Copilăria mea nu a fost cumva o copilărie normală. Eu nu am avut ocazia să mă joc prea mult, însă am decis că ăsta va fi viitorul meu!”, declară Maria, care mai spune „cele mai mari emoţii le-am avut atunci când am fost strigată pe locul 1 la Stuttgart şi am ridicat steagul României!”.

Dorinţele Mariei nu sunt mari, însă depăşesc posibilităţile materiale ale familiei: o bursă lunară în valoare de 1500 de lei, pentru lecțiile și concursurile de dans sportiv, produse de make up pe care să le folosească în concursuri şi un costum de dans. Andreea Bălan s-a alăturat campaniei Ajut eu! şi vizibil emoţionată a venit ieri alături de Maria:

Pentru că eu stiu cât de greu este ceea ce face ea, deşi n-am făcut balet, dar fac acrobaţii şi este foarte greu!”, a povestit ea, aducându-i Mariei 3 costumaţii pentru dans, dintre care unul cusut manual chiar de ea, dar şi cosmeticele necesare şi pantofii de dans, pe care Maria le-a primit pe platforma ajuteu.ro. Acolo se pot înscrie în continuare cei care vor să o ajute pe Maria să ducă dansul la un alt nivel. „Intraţi pe platformă, susţineţi-o pe Maria şi ajutaţi-o să ajungă campioană, de cât mai multe ori, la nivel internaţional!”, i-a îndemnat Sandra Stoicescu pe telespectatori.

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

În articolul

Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x