Angelina Jolie și Brad Pitt, decizie RADICALĂ! Ce au hotărât cei doi actori la câteva luni de la despărțire

Publicat pe 18.03.2017 la 19:54 Actualizat pe 18.03.2017 la 20:04

hepta.ro

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au despărţit în luna septembrie, au decis să păstreze domeniul viticol Chateau Miraval din sudul Franţei, întrucât consideră că acea proprietate reprezintă ”o investiţie a familiei” lor, a dezvăluit un partener de afaceri al celor doi actori.

Cele două superstaruri de la Hollywood, a căror relaţie a început în 2005, i-au şocat pe admiratorii lor din lumea întreagă în septembrie 2016, atunci când au anunţat că au decis să se despartă şi să divorţeze, după o căsnicie de doi ani.

Se pare însă că Angelina Jolie şi Brad Pitt nu doresc să renunţe la linia de produse organice pe care au lansat-o împreună pe domeniul viticol Chateau Miraval, o proprietate aflată în sudul Franţei, pe care cei doi actori au cumpărat-o în 2008,informează contactmusic.com. Cuplul Jolie-Pitt s-a asociat apoi cu brandul Perrin, deţinut de o cunoscută familie de viticultori din Provence, în 2013.

Cei doi actori americani au lansat recent un nou produs în brandul lor - Miraval Provence -, un ulei de măsline extravirgin, care este comercializat în cele două magazine pe care soţii Jolie-Pitt le deţin în Franţa.

Administratorii domeniului Chateau Miraval intenţionează ca acest ulei de măsline să devină disponibil online şi să poată fi distribuit în Statele Unite în următoarele săptămâni, chiar dacă primul lot de producţie a reprezentat o ediţie limitată de doar 10.000 de sticle, potrivit People.com.

Potrivit viticultorului francez Charles Perrin, uleiul de măsline preparat pe domeniul Chateau Miraval este obţinut dintr-un amestec de şapte soiuri de măsline cultivate în conformitate cu principiile agriculturii organice.

Acelaşi viticultor a spus că noul produs dovedeşte angajamentul fostului cuplu de a continua să exploateze împreună Chateau Miraval şi a spus că zvonurile despre punerea în vânzare a domeniului sunt ”false”.

Miraval este o investiţie pentru familia lor şi copiii lor. Avem proiecte pe termen lung şi tocmai am lansat un nou soi vintage de vin rosé, pe care sunt trecute numele noastre, prin menţiunea «îmbuteliat de Pitt, Jolie şi Perrin»”, a adăugat Charles Perrin.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au toate motivele să nu renunţe la brandul lor francez, întrucât toate cele 6.000 de sticle din producţia iniţială a primului vin pe care l-au lansat împreună, Chateau Miraval Rose 2012, s-au vândut în mai puţin de cinci ore după punerea lor în vânzare în anul 2013. Ulterior, acelaşi vin a fost inclus pe lista celor mai bune 84 de soiuri ale anului 2013 întocmită de experţii revistei Wine Magazine, care l-au denumit ”cel mai bun rosé din lume”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

În articolul

Angelina Jolie și Brad Pitt, decizie RADICALĂ! Ce au hotărât cei doi actori la câteva luni de la despărțire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x