Antena Stars lansează emisiunea ”Dragoste fără secrete”, prezentată de actrița Iuliana Călinescu

Publicat pe 15.05.2019 la 10:52 Actualizat pe 15.05.2019 la 10:57

Duminică, de la 18:45, Antena Stars lansează cea mai nouă producție a stației, ”Dragoste fără secrete”, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii este actrița Iuliana Călinescu.

Duminică, de la 18:45, Antena Stars lansează cea mai nouă producție a stației, ”Dragoste fără secrete”, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii, actrița Iuliana Călinescu, le va fi alături telespectatorilor, dar şi concurenților, zi de zi, iar sâmbăta, de la 18:45, aceasta va aduce o gală retrospectivă, în care vor putea fi urmărite cele mai importante momente ale săptămânii.

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmări evoluția a şase cupluri care vin să demonstreze că pot „face casă bună împreună”, atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioară, cele şase cupluri care s-au înscris în această competiție au acceptat să îşi dezvăluie viața împreună, în speranța că simpatia publicului îi va conduce către marele premiu: un apartament cu două camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitală.

Absolventă a UNATC şi actriță la Teatrul Național din Bucureşti, Iuliana este însă pentru prima oară în postura de gazdă a unui show tv:

Va fi o schimbare majoră în viața mea. E frumos în viata să te reinventezi. Mi-am dat seama că noi putem face foarte multe lucruri, doar că nu încercăm, de frică. Aşa că îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!”, mărturiseşte Iuliana, care mai spune: „Astăzi oamenii nu mai au răbdare să se cunoască suficient, au prea puțin timp la dispoziție, plecând dimineața şi întorcându-te seara nu mai ai timp să-ți cunoşti cum se cuvine partenerul, aşa că propunerea emisiunii noastre chiar vine în sprijinul cuplurilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece 100 de zile, 24 de ore din 24, unul alături de celălalt. Unde mai pui că vine şi cu un premiu pe măsură, un apartament atât de necesar startului în viață!”.

Cu excepția unei singure ore pe săptămână, cele șase cupluri nu vor vedea alți oameni, dar nici nu vor interacționa între ele, având restricționat accesul la internet sau telefonie mobilă. În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață. Acesta va fi singurul om pe care se va putea baza, singurul cu ajutorul căruia va lua decizii. Fiecare dintre cele şase cupluri va locui într-un studio, timp de 100 de zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate şi al unei platforme, la felul în care trec peste provocările vieții de cuplu şi în care fac echipă pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producție.

Imaginea completă a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plăcute şi neplăcute ale fiecărei zi, va putea fi urmărită de către telespectatori. Totodată, aceştia vor putea accesa o platforma online în care îşi vor putea urmări favoriții, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea să îşi exprime şi votul, o singură dată pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotărăsc cine iese din competiție şi cine rămâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu - un apartament cu două camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitală. În fiecare lună, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa că cei care vor să ia parte le aventură se pot înscrie în continuare pe casting@antenastars.ro.

În articolul

Antena Stars lansează emisiunea ”Dragoste fără secrete”, prezentată de actrița Iuliana Călinescu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x