După tragedia de pe 22 mai,Ariana Grande se întoarce în Manchester pentru un concert de excepție: "Muzica trebuie să ne vindece"

Publicat pe 31.05.2017 la 10:20 Actualizat pe 31.05.2017 la 10:27

Cantareata si invitatii ei vor sustine un concert caritabil!

Cântăreața americană Ariana Grande va susține duminică, la Manchester, un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului de la 22 mai, în compania unei pleiade de staruri, printre care Katy Perry, Coldplay sau Justin Bieber.

Pe afișul acestui concert excepțional de la 4 iunie, care a primit denumirea generică de "One love Manchester", figurează și Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That sau Niall Horan (One Direction).

Beneficiile acestui concert excepțional vor fi vărsate în fondul de urgență înființat pentru a-i ajuta pe rudele și apropiații victimelor acestui atac, comis luni, 22 mai, la finalul unui concert al Arianei Grande la Manchester Arena. Atentatul s-a soldat cu moartea a 22 de persoane și rănirea a 116 persoane.

Transmis în direct pe BBC, concertul va avea loc pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford între orele 19.15 (18.15 GMT) și 22.15 (21.15 GMT). Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, iar persoanele care au asistat la concertul de la 22 mai vor putea să intre gratuit la spectacol.

"Muzica trebuie să ne vindece, să ne adune laolaltă, să ne facă fericiți", a declarat Ariana Grande, într-un mesaj difuzat pe rețelele de socializare.

"Iată ceea ce ea va continua să facă pentru noi. Vom continua să aducem un omagiu celor pe care i-am pierdut, apropiaților lor, fanilor mei și tuturor celor care au fost afectați de această tragedie. Vor fi în sufletul și în inima mea în fiecare zi și mă voi gândi la ei tot restul vieții mele", a adăugat ea.

Imediat după atac, agenții cântăreței în vârstă de 23 de ani au anunțat că ea își întrerupe turneul până la începutul lui iunie. Foarte afectată de atacul de la 22 mai, potrivit propriilor spuse și fotografiilor difuzate de numeroase media, Ariana Grande s-a întors a doua zi la Boca Raton (Florida), unde locuiește.

În articolul

După tragedia de pe 22 mai,Ariana Grande se întoarce în Manchester pentru un concert de excepție: "Muzica trebuie să ne vindece"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x