Arnold Schwarzenegger, MESAJ IRONIC către președintele Americii: "Hei, Donald, am o idee excelentă ..."

Publicat pe 02.02.2017 la 20:01 Actualizat pe 02.02.2017 la 21:09

Ce replici si-au impartit cei doi.

Donald Trump și Arnold Schwarzenegger și-au împărțit ,recent, replici acide. După ce președintele Americii l-a luat peste picior, îndrăgitul actor i-a transmis acestuia un mesaj ironic.

Președintele american, Donald Trump, le-a spus joi miilor de oameni adunați la manifestarea așa-numită "National Prayer Breakfast" de la Washington că ar trebui să se roage pentru fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, care a preluat rolul de gazdă a show-ului de televiziune "The Celebrity Apprentice" după plecarea lui la Casa Albă, relatează DPA.

"Vreau pur și simplu să ne rugăm pentru Arnold dacă este posibil, pentru acele audiențe", a glumit Donald Trump după ce a fost prezentat de organizatorul Mark Burnett participanților la manifestarea anuală.

Donald Trump a fost prezentatorul original al show-ului de televiziune în care concurau persoane doritoare să se angajeze la compania lui și mai târziu al emisiunii "The Celebrity Apprentice", în care starurile concurează pentru fonduri caritabile.

Trump l-a mai ironizat și înainte pe Schwarzenegger pentru ratingurile scăzute ale primelor episoade din noul sezon al emisiunii, iar joi a afirmat că audiența "a luat-o la vale".

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a răspuns că fostul star al filmelor de acțiune și guvernator "se roagă ca președintele Trump să poată începe să-și amelioreze propria situație din sondaje".

Schwarzenegger a răspuns și în nume personal la noile ironii ale lui Trump prin intermediul unei înregistrări video postate pe contul său de Twitter.

"Hei, Donald, am o idee excelentă, de ce nu facem schimb de joburi, pentru că tu ești atât de bun în televiziune, iar eu voi ocupa funcția ta, pentru ca oamenii să poată din nou dormi bine noaptea", a spus fostul Terminator, care nu poate candida la funcția de președinte al SUA întrucât este născut în Austria.

În articolul

Arnold Schwarzenegger, MESAJ IRONIC către președintele Americii: "Hei, Donald, am o idee excelentă ..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x